MEET THE DESIGNER – Η σχεδιάστρια του οίκου νυφικών CYMBELINE PARIS, Lucrèce Falcoz σας περιμένει να ανακαλύψετε το νυφικό των ονείρων σας

Ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος νυφικών CYMBELINE PARIS σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να δείτε, αποκλειστικά για τρεις ημέρες, την νέα Collection 2020 ΜΑΖΙ με την σχεδιάστρια και General Manager του οίκου, Lucrèce Falcoz, και να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας. 

Η σχεδιάστρια και General Manager του οίκου νυφικών CYMBELINE PARIS, Lucrèce Falcoz, θα σας περιμένει στο atelier αποκλειστικά για αυτές τις ημέρες! Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας (gala ή/και ραντεβού) για να εξασφαλίσετε την θέση σας.

 cymbeline 2020 meet the designer 3

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

14 Φεβρουαρίου: Preview Collection 2020 Gala with Drinks & Macarons

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 (με δωρεάν είσοδο) στο κατάστημα στο Κολωνάκι, ο οίκος νυφικών CYMBELINE σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ποτά και γαλλικά macarons. Θα παρουσιαστεί η νέα Collection 2020 για να δείτε από κοντά νυφικά με αυθεντικές γαλλικές δαντέλες και parissian chic αέρα. Τα μοντέλα θα αλλάζουν νυφικά έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε φορεμένη όλη την νέα collection και η σχεδιάστρια του οίκου, Lucrèce Falcoz, θα είναι εκεί για να μπορέσετε να της ζητήσετε συμβουλές για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας!

13 & 15 Φεβρουαρίου: Ραντεβού με τη σχεδιάστρια του οίκου νυφικών CYMBELINE, Lucrèce Falcoz

Για 2 ημέρες, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε και να βρείτε το νυφικό που πάντα ονειρευόσασταν μαζί με την σχεδιάστρια του οίκου νυφικών Cymbeline Paris, Lucrèce Falcoz.

cymbeline 2020 meet the designer 2

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το νυφικό των ονείρων σας. Το ραντεβού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση! Κλείστε έγκαιρα και άμεσα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο κατάστημα, 210 3636733

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ▪️ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

cymbeline 2020 meet the designer 1

Cymbeline

Σκουφά 10, Κολωνάκι, Αθήνα
Τηλ. 210 3636733
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /