Χειροποίητα νυφικά παπούτσια FEMME FANATIQUE - μία πρόταση κομψότητας

Μετά την επιλογή του νυφικού, η επιλογή των σωστών παπουτσιών για τα γάμο είναι η πιο σημαντική απόφαση. Είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν την bridal εμφάνισή σας αλλά και θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να σας μείνει αξέχαστη η ημέρα ... και η νύχτα. Έτσι λοιπόν, κάθε νύφη χρειάζεται όχι μόνο κομψά και πανέμορφα νυφικά παπούτσια, αλλά και άνετα. Η εταιρεία Femme Fanatique το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και αποδέχεται αυτή την πρόκληση με μεγάλη επιτυχία, σχεδιάζοντας παπούτσια άνετα αλλά ταυτόχρονα κομψά, πανέμορφα και μοναδικά, όπως είναι κάθε νύφη!

 

Η ελληνική εταιρεία Femme Fanatique ξεκίνησε την πορεία της το 2014 δημιουργώντας παπούτσια tango, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά με τις υψηλές προδιαγραφές των χορευτικών παπουτσιών, με σκοπό να κατασκευάσει τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σήμερα, οι ειδικές τεχνικές που ανέπτυξε η εταιρεία, εφαρμόζονται σε όλες τις συλλογές της. Οι συλλογές Femme Fanatique περιλαμβάνουν παπούτσια tango, νυφικά, βραδινά αλλά και limited edition κομμάτια.

femme fanatique 05

Τα παπούτσια Femme Fanatique κατασκευάζονται ένα προς ένα, στο χέρι, κατόπιν παραγγελίας, βασισμένα πάνω σε ειδικές μελέτες, ώστε να σας εξασφαλίσουν ασύγκριτη άνεση, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά, πάντα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής και δέρματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο, το χρώμα και το υλικό που επιθυμείτε μέσα από ένα πολύ ενημερωμένο και πλούσιο δειγματολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε δέρματα, υφάσματα και άλλα υλικά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού κατά το οποίο μάλιστα προτείνετε να έχετε μαζί σας κάποια φωτογραφία του νυφικού ή/και λεπτομέρειες από το concept του γάμου σας ώστε να σας προτείνουν αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.  

femme fanatique 02

Ειδικότερα, τα σχέδια της νυφικής συλλογής Femme Fanatique διακρίνονται για την άνεση, την κομψότητα και την vintage αισθητική τους. Χαρακτηριστικά που σίγουρα θα κάνουν δύσκολη την επιλογή σας. Επιπλέον, κάθε σχέδιο στολίζεται κατ’ επιλογή σας με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Εμείς ξεχωρίσαμε κομψά peep toes με μπαρέτα, που δίνουν μία αίσθηση vintage αλλά και πέδιλα με πολλά λουράκια σε μεταλλικά και glitter δέρματα με πολύ λάμψη. Κυρίαρχα χρώματα της νυφικής συλλογής Femme Fanatique, πέρα φυσικά από το κλασικό λευκό, είναι οι παστέλ αποχρώσεις, τα λαμπερά μεταλλικά σε ασημί και χρυσό αλλά και υπέροχα nude. Σκοπός της Femme Fanatique είναι να δημιουργεί παπούτσια, άνετα και κομψά που θα ολοκληρώνουν ιδανικά την εμφάνιση σας την ωραιότερη μέρα της ζωής σας χωρίς να χρειαστεί να τα βγάλετε από τα πόδια σας ούτε λεπτό!

femme fanatique 03

 

Femme Fanatique Showroom
Καρνεάδου 12, Κολωνάκι
Τηλ: 211 4099990
www.femmefanatique.com

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /