MaryTheotoki: Η νέα νυφική συλλογή του 2020 για τη πριγκίπισσα του σήμερα!

Η νέα νυφική συλλογή της MaryTheotoki για το 2020 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και την θηλυκότητα, θέλοντας να αναδείξει την γυναίκα ως μια πριγκίπισσα του σήμερα.

 

 

Με τη γνώση και την εμπειρία της στο Design και το Styling, η σχεδιάστρια δημιουργεί μαζί με τη μέλλουσα νύφη, το customizedνυφικό των ονείρων της, έχοντας ως βάση πολυτελή υφάσματα όπως το μετάξι, τη μεταξωτή οργάντζα, μουσελίνα, ραμί, mikado, γαλλικές δαντέλες, υλικά που θα αναδείξουν την προσωπικότητα και στυλ της κάθε νύφης.

4217

H MaryTheotoki έκανε τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας το 1980 όπου σπούδασε για 4 χρόνια στη γνωστή σχολή και Οίκο υψηλής ραπτικής Τσοπανέλη.

IMG 4343

Εκεί γνώρισε την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας και ώς γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, η απαιτητική υψηλή κοινωνία της Αθήνας την βοήθησε σταδιακά να διανθήσει το ταλέντο και την γνώση της για την υψηλή ραπτική.

IMG 4452

Με το πέρασμα του χρόνου, διεύρυνε και ανάπτυξε τις τεχνικές sur mesure μέσα από συνεργασίες με Ιταλούς masters της μόδας με τους οποίους συνεχώς αντάλλαζε ιδέεςοι οποίες τροφοδoτούσαν την δημιουργικότητα και τη φαντασία της.

IMG 4655

IMG 4783

IMG 5040

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /