Νυφικά boho Demetrios για κομψές και αέρινες εμφανίσεις

 

Τα τελευταία χρόνια το bohostyle αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας. ToΒοho style που προέρχεται από την λέξη Βοhemian, είναι η τάση που απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις και χαρακτηρίζεται ως ένα είδος που δημιουργεί θηλυκές και κομψές εμφανίσεις.

 

 

Κάθε γυναίκα μπορεί να το προσαρμόσει στο προσωπικό της στυλ καθώς συνδυάζει το hippie, ethnic, rock, vintage, και girly ύφος.

Τα boho νυφικά Demetrios από τις συλλογές «DestinationRomance 2020» και «Metropolitan 2020» είναι ιδανικά καθώς αγκαλιάζουν απαλά το γυναικείο σώμα με αέρινα υφάσματα μεταξωτό τούλι ή κρεπ και chiffon.

 

DR289

DR292 2

DR305 DR309S 2

Αναζητώντας το boho νυφικό φόρεμα που θα σας αναδείξει στην απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να μοιάζει αιθέριο και ανάλαφρο με ντελικάτες λεπτομέρειες όπως κεντήματα και δαντέλα οι οποίες θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον μποέμ χαρακτήρα του.

DR306 DR307TR 1

Τα νυφικά των δύο αυτών συλλόγων αποπνέουν ρομαντισμό και θηλυκότητα, για γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα που θέλουν να δείχνουν αβίαστα κομψές. Η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, γραμμές αλλά και στα υφάσματα θα σας κάνει να τα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

ME147 1

ME148 1

ME162

Ο Demetrios ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές νυφικών με παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 80 χώρες ξεχωρίζει καθώς μπορεί και προσαρμόζει τα νυφικά του ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας. Σχεδιάζει νυφικά που αποδίδουν μια μοναδική αίσθηση ρομαντισμού, κομψότητας και θηλυκότητας και αποτελούν σίγουρη επιλογή για να κάνουν την νυφική εμφάνιση κάθε γυναίκας μαγική!

Για περισσότερα δείτε εδώ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /