Nυφικά ANEM - The World of Essence Collection – Ρομαντισμός, κομψότητα, φινέτσα, δυναμισμός

 

 

Η νέα συλλογή νυφικών ΑΝΕΜ The World of Essence, έχει καταφέρει με επιτυχία να συνδυάσει τον ρομαντισμό και τον δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας με την κομψότητα και την φινέτσα. 

 

 

Οι αέρινες νυφικές δημιουργίες της ταλαντούχας σχεδιάστριας Άννας Ανεμομύλου, ακολουθούν το ρομαντικό στυλ. Φτιαγμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και διακοσμημένες με διαφάνειες και ιδιαίτερες δαντελένιες λεπτομέρειες, αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα με ένα μοναδικό τρόπο αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά και την ομορφιά της.

                                                                   

Η νέα συλλογή νυφικών ΑΝΕΜ 2020 The World of Essence αποτελείται από μοναδικά αριστουργήματα με μακριά μανίκια ή τιράντες, με αισθησιακή βαθιά ή elegant ψηλή λαιμόκοψη σε λευκές ή ιβουάρ αποχρώσεις, προσφέροντας απλόχερα στην μέλλουσα νύφη μια πλούσια σειρά επιλογών και προτάσεων, οι οποίες ικανοποιούν κάθε απαίτηση αλλά και σωματότυπο. Ιδιαίτερες δημιουργίες από μεταξωτά τούλια και μουσελίνες, εμπλουτισμένες με απλικέ δαντέλες και χειροποίητα κεντήματα, συμπληρώνουν την νυφική συλλογή ANEM 2020 The World of Essence. 

 

 

Με τη νέα αυτή συλλογή, ο οίκος ΑΝΕΜ ορίζει την ταυτότητά του και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι καλαισθησίας και όμορφων αναμνήσεων, με αφετηρία την ημέρα του γάμου σας. 

                                                                                                                      PHOTOS : PANOS DEMIROPOULOS

ANEM – Anna Anemomilou

Νεοφύτου Βάμβα 6 (1ος όροφος), Κολωνάκι, 10674 Αθήνα

Τηλ.: 6972262537 - 210 3636772

anemcollections.gr

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /