Υπέρκομψα νυφικά παπούτσια THANASIS ANDRIOTIS σφραγίζουν μία υπέροχη εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας.

Ο ΤΗΑΝΑSIS ANDRIOTIS κατέχει την τέχνη του χειροποίητου υποδήματος συνεχίζοντας μία παράδοση 60 ετών ως υποδηματοποιός δεύτερης γενιάς. Η τεχνογνωσία της 30 χρονης και πλέον πορείας του Θανάση στο χειροποίητο υπόδημα σας διασφαλίζει ένα μοναδικά άνετο και κομψό παπούτσι.
Με πάθος, μεράκι και αγάπη δημιουργεί αποκλειστικά για τις γυναίκες μοναδικά κομμάτια εμπνευσμένα από τη ζωή τους. Έτσι πάνω στα δικά σας μέτρα δημιουργεί το μοναδικό και αποκλειστικά δικό σας υπόδημα σχεδιασμένο ακριβώς όπως το φαντάζεστε.
Η απάντηση για το λόγο που θα επιλέγατε χειροποίητο παπούτσι για να σας συνοδεύει από τις πιο απλές και καθημερινές στιγμές σας μέχρι και τις πιο ιδιαίτερες, όπως αυτή του γάμου σας, είναι απλή, είναι μοναδικό. Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο κατασκευής του, κατασκευάζει παπούτσια πολύ ανθεκτικά, βασισμένα στη λεπτομέρεια. Τα χειροποίητα παπούτσια δημιουργούνται μέσα από μια γκάμα 500 διαφορετικών άριστων δερμάτων και υλικών. Τα περισσότερα δε εξ αυτών είναι εισαγόμενα και πάντα σε περιορισμένες ποσότητες για να διασφαλίζεται η ιδιαιτερότητα του παπουτσιού που επιλέξατε. Χρησιμοποιείται ένα αφρώδες εισαγόμενο υλικό στο εσωτερικό του παπουτσιού, το οποίο σας εξασφαλίζει ανάλαφρο και άνετο περπάτημα.
Ο προσωπικός σας υποδηματοποιός THANASIS ANDRIOTIS σας περιμένει προτείνοντας και δημιουργώντας για εσάς στοχεύοντας να ομορφύνει τις δικές σας ιδιαίτερες στιγμές. Γιατί η ζωή είναι στιγμές!!!
Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του χειροποίητου υποδήματος!

andriotis site image0 006

 

andriotis site gold

 

andriotis atelier image30

andriotis site image23

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  THANASIS ANDRIOTIS 

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /