Destination Romance 2021 by Demetrios, η αιθέρια συλλογή νυφικών που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων φέτος το καλοκαίρι

Σε μια νέα συλλογή νυφικών βάζει την υπογραφή του ο οίκος Demetrios με τις αιθέριες δημιουργίες του να είναι πολλά υποσχόμενες για τη μεγάλη μέρα. Η συλλογή με τίτλο Destination Romance 2021 υφαίνει στην ουσία το καλοκαίρι σε ένα φόρεμα για χάρη της νύφης.

Η κομψότητα των προηγουμένων συλλογών δεν λείπει ούτε και από τη συγκεκριμένη. Είναι αδύνατον να μην αφεθείς στην αν μη τι άλλο αιθέρια αίσθηση που αποπνέουν οι δημιουργίες της Destination Romance 2021. Η σύγχρονη γυναίκα που έχει ενσωματώσει το boho στην γκαρνταρόμπα της και το προτιμά για τις εμφανίσεις της θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την ανάλαφρη κομψότητα των σχεδίων.

Τα υφάσματα ποικίλλουν τόσο ώστε ικανοποιείται κάθε γούστο και προτίμηση. Οι κεντημένες λεπτομέρειες θα αιχμαλωτίσουν τη προσοχή σας μόλις τις αντικρίσετε ενώ θα ερωτευτείτε την περίτεχνη δαντέλα το δίχως άλλο. Το απαλό τούλι θα γλιστρά ανάμεσα στα δάχτυλα σας ενώ θα πλαισιώνει άψογα το νυφικό φόρεμα.

Η λαιμόκοψη εμφανίζεται και αυτή με τις παραλλαγές της. Περιλαμβάνοντας όχι μόνο το κλασικό ντεκολτέ σε σχήμα V, προσφέρεται η εναλλακτική σε σχήμα καρδιάς αλλά και οι παρτοί ώμοι αν θελήσετε κάτι διαφορετικό.

Παραμυθένιες και οι γραμμές των νυφικών. Από γραμμή Α, γοργονέ, έως τη κλασική ίσια.

Η τελική επιλογή θα σας αφήσει απαστράπτουσες τη μέρα του γάμου σας. Επιπλέον, θα έχετε στο πλευρό σας την έμπειρη ομάδα του οίκου Demetrios για ό,τι χρειαστείτε.

DEMETRIOS 2 8

DEMETRIOS 2 7

DEMETRIOS 2 6

DEMETRIOS 2 5

DEMETRIOS 2 4

DEMETRIOS 2 3

DEMETRIOS 2 2

DEMETRIOS 2 1

DEMETRIOS 2

DEMETRIOS 1

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEMETRIOS

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /