Μια ανασκόπηση στα νυφικά trends του οίκου Justin Alexander, λίγο πριν το ντεμπούτο της νέας συλλογής Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022.

Ο οίκος νυφικών Justin Alexander, με τις εκλεπτυσμένες νυφικές του δημιουργίες και τα υψηλά ποιοτικά του στάνταρ, έχει αναδειχθεί σε καταξιωμένο διεθνές brand στο χώρο του νυφικού. Γεγονός βέβαια που εξάπτει την περιέργεια και εντείνει την ανυπομονησία για το τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν. Υπενθυμίζεται, ότι η συλλογή του Justin Alexander Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της, Παράλληλα, μέσα από αυτή την ανασκόπηση, ανατρέξαμε στα σχεδιαστικά bridal trends τoυ 2021 σε πλήρη και υπέροχη εφαρμογή από τον γνωστό οίκο.

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΑΤH

Για τη νύφη του σήμερα που δε φοβάται να συνδυάσει την τόλμη με το glamour. Με μια ευρεία γκάμα επιλογών η Justin Alexander, μας παρουσίασε σαγηνευτικές παραλλαγές νυφικών με ανοιχτή πλάτη, στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Από το βαθύ V έως το κλασικό στρογγυλό σχήμα, η θηλυκότητα σας πρόκειται να λάμψει. Αυτοπεποίθηση και κομψότητα, ένας συνδυασμός που δεν απογοητεύει αλλά αντιθέτως απογειώνει.

ja. open back 01

jas open back 99179bccharlestonjustin alexander signature

jas open back 99182bcportlandjustin alexander signature

ja openback sinc 15a 44250bcsincerity bridal

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ

Ζωτικό κριτήριο επιλογής ενός νυφικού, αποτελεί και ο τύπος της λαιμόκοψης που το συνοδεύει. Καθώς οι εποχές διαδέχονται η μια την άλλη και οι τάσεις φαίνονται να πληθαίνουν όλο και περισσότερο, η σύγχρονη νύφη αποζητά την ιδιαιτερότητα. Μια λεπτομέρεια, που θα ικανοποιούσε την ανάγκη της νύφης να αναδείξει το στυλ της, με ένα μοναδικό τρόπο, είναι η επιλογή μιας μοντέρνας λαιμόκοψης. Αγαπάτε λοιπόν, οτιδήποτε καινοτόμο και δε συμβιβάζεστε με τις νόρμες της παράδοσης ούτε την ημέρα του γάμου σας. Από την τετράγωνη λαιμόκοψη έως αυτή που αφήνει ανοιχτούς τους ώμους σας, είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το δικό σας προσωπικό statement.

NECKLINES ja 88222fccainjustin alexander

jas lemos 99176fcgainesvillejustin alexander signature 

ja lemos 09 88202fccorajustin alexander

jas lemos 99179ffcharlestonjustin alexander signature

 

 ΛΑΜΨΗ

Θες να διασχίσεις το ιερό, αιχμαλωτίζοντας τα βλέμματα των καλεσμένων, όπως το νυφικό σου το φως της ημέρας. Λαμπερές λεπτομέρειες ραμμένες με σχολαστικότητα στο φόρεμα σου, δημιουργούν το απόλυτο οφθαλμόλουτρο. Ο συνδυασμός δαντέλας με χάντρες, όπως και η πούλια, συνθέτουν μια παραμυθένια νυφική δημιουργία. Ενώ, η προσθήκη του γκλίτερ στο τούλι, μοιάζει με την επιτομή του glamorous ρομαντισμού. Η νύφη που θέλει να ακτινοβολεί από το πρωί έως το βράδυ, θα μαγευτεί σίγουρα από το εν λόγω trend.

SPARKLE 800 88207 FF Cambria Justin Alexander

sparkle 80088216 FF Carson Justin Alexander

sparkle 80088215 FC Cady Justin Alexander

sparkle 03 99184fcportsmouthjustin alexander signature

 

AIΘΕΡΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

H τάση που αποδεικνύει περίτρανα πως η θηλυκότητα δεν χωρά σε ένα καλούπι και μπορεί να εκφραστεί ποικιλοτρόπως. Η αιθέρια προσωπικότητα σου, δε θα γινόταν να απουσιάζει από το νυφικό σου. Ένα αέρινο και ντελικάτο νυφικό είναι αυτό που δίχως αμφιβολία θα ικανοποιήσει τα γούστα σου. Για σένα που επιλέγεις να εκφράσεις τη θηλυκότητα σου, με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Απαλό σιφόν, μοναδική οργάντζα και ανάλαφρες υφές, δημιουργούν ένα μαγικό, γεμάτο ρομαντισμό αποτέλεσμα.

aitheria 04 800 11147ffadore justin alexander 

aitheria 01 800 11142ffadore justin alexander

aitheria 03 800 11146ffadore justin alexander

 

 

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ

Άκρως ερωτεύσιμες μοιάζουν οι νέες τάσεις της δαντέλας στα νυφικά. Όλο και περισσότερες μέλλουσες νύφες, δείχνουν το δυναμικό τους πρόσωπο και δε φοβούνται τους πειραματισμούς. Η γενναιότητα τους αυτή αμείβεται φυσικά με ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για περίτεχνα μοτίβα ή ραμμένες χάντρες, τα νυφικά αυτά καταφέρνουν να συνδυάσουν άψογα τη λεπτομέρεια με τη ψευδαίσθηση που δημιουργείται, αντικρίζοντας τα μοτίβα. Η τολμηρή νύφη, που δε διστάζει και είναι ανοιχτή στις προκλήσεις, θα κάνει την επιλογή που της αρμόζει.

ja modernlaces sinc 07b 44237fcsincerity bridal 

jas modernlaces 99174fclewisjustin alexander signature

ja modernlaces sinc 09a 44238bcsincerity bridal

ja modernlaces sinc 11a 44240bcsincerity bridal

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΥΡΕΣ

Πρόκειται για μοναδικά statement κομμάτια που δίνουν την ευκαιρία στη νύφη να κάνει τη θεαματικότερη είσοδο στο γάμο της. Τα μοναδικά σχήματα, η στολισμένη δαντέλα, όπως και η οφθαλμαπάτη που θα προκύπτει από τα περίτεχνα κοψίματα, θα σας αναδείξουν σε μια κομψή οπτασία. Αν θεωρείς πως η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά και αποζητάς ένα νυφικό που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων, τότε οι συγκεκριμένες συλλογές θα ικανοποιήσουν τα ιδιαίτερα γούστα σου.

 OURES 80088206 FB Callie Justin Alexander

jas oures 99182fbportlandjustin alexander signature

jas oures 99181fbmilfordjustin alexander signature

jas sinc 10a 44239fbsincerity bridal

jas sinc 04b 44229fbsincerity bridal

 ja oures 800 88222fbdcainjustin alexander

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΙΚΟ JUSTIN ALEXANDER ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /