Εντυπωσιακά και άκρως θηλυκά τα νυφικά της νέας συλλογής Eleni Kollarou

Ανακαλύψτε τις υπέροχες δημιουργίες στο νέο ατελιέ της σχεδιάστριας στην οδό Σπευσίππου.

EK IMG 5200

Αέρινη και θηλυκή αλλά ταυτόχρονα δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έτσι φαντάζεται η σχεδιάστρια Ελένη Κολλάρου τη σύγχρονη νύφη. Χρησιμοποιώντας μοναδικές δαντέλες, μεταξωτά υφάσματα και ιδιαίτερα χειροποίητα κεντήματα δημιουργεί υπέροχα custom made νυφικά, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο κάθε νύφης που την εμπιστεύεται.

Η νέα της collection χαρακτηρίζεται από την ανάλαφρη αίσθηση που αποπνέουν οι χορεύτριες του κλασικού μπαλέτου, παράλληλα όμως "αγγίζει" τις τελευταίες τάσεις της bridal couture που θέλουν τη νύφη ρομαντική αλλά και διακριτικά σέξι. Νυφικά που γοητεύουν με την αιθέρια πολυτέλεια και τη λάμψη τους και αναδεικνύουν ταυτόχρονα την απόλυτη θηλυκότητα. Τα υφάσματα είναι αέρινα, τα τούλια μοιάζουν πασπαλισμένα με αστερόσκονη και τα απλικέ, όλα φτιαγμένα στο χέρι, είναι οι λεπτομέρειες που τονίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

EK IMG 5031

 

Κυρίαρχο στοιχείο και σε αυτή την collection είναι τα ξεχωριστά σχέδια και cut outs στις πλάτες, που είναι και η αδυναμία της σχεδιάστριας. Στην πλούσια συλλογή της θα ανακαλύψετε κομψά, σοφιστικέ φορέματα με φινετσάτες, χειροποίητες λεπτομέρειες που προσδίδουν έναν αιθέριο χαρακτήρα και απογειώνουν το ρομαντισμό αυτής της ιδιαίτερης στιγμής. Δημιουργίες εμφανώς επηρεασμένες από την μαγεία του μπαλέτου με τα υφάσματα να δίνουν την εντύπωση ότι “χορεύουν” στο σώμα, θα συμπληρώσουν μαγικά το ούτως ή άλλως παραμυθένιο σκηνικό του γάμου σας. Μια επίσκεψη στο ολοκαίνουργιο atelier της Ελένης Κολλάρου στο Κολωνάκι και είναι σίγουρο πως θα βρείτε το ιδανικό νυφικό που θα σας κλέψει την καρδιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ELENI KOLLAROU

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /