8ο Models Reunion White Party

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου διοργανώθηκε ξανά, ύστερα από απουσία 2 χρόνων, το 8ο Models Reunion White Party! Η κατάλευκη βραδιά-γιορτή της ελληνικής μόδας που σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη του καλοκαιρού, πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στον φιλόξενο χώρο του Blends στη Γλυφάδα και ήταν όλοι εκεί!

Οι οικοδεσπότες του πάρτι, Χρήστος Κολοβός, Τζένη Οικονόμου και Γιώργος Κουτούλιας, διοργάνωσαν τη βραδιά με σκοπό να συναντηθούν ξανά, ύστερα από την αναγκαστική αποχή λόγω κορωνοϊού, παλιοί και νέοι φίλοι από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Αγαπη και Μαρια Στυλιδου του Hair Tonic Spa και η ομαδα τους

Το Models Reunion White Party, εκτός από την επανασύνδεση φίλων της μόδας, εντάσσει πάντα και την παρουσίαση Ελλήνων σχεδιαστών. Φέτος, το πάρτι έκλεισε με το σόου της επιτυχημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Έλενας Κυρίτση, που παρουσίασε λαμπερές καλοκαιρινές δημιουργίες, με τη στιλιστική ματιά της Μαρίας Αχμέτ. Όπως κάθε χρόνο, το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε η ομάδα του Freddy MakeUp Stage και τα μαλλιά το Hair Tonic Spa.

Ο Γιωργος Κουτουλιας με τις διαγωνιζομενες του Μις Παγκοσμιος Τουρισμος

Ομαδικη

Το ολόλευκο πάρτι που πλέον έχει γίνει θεσμός επέστρεψε δυναμικά, φέρνοντας κοντά όλους όσους αγαπούν την ελληνική μόδα και δίνοντας την υπόσχεση πως και του χρόνου θα είμαστε πάλι μαζί για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι!

Μαρια Αλιφιερη Ελενα Σπανου Αλεξα Τειλορ

Διοργάνωση: Χρήστος Κολοβός, Γιώργος Κουτούλιας, Τζένη Οικονόμου
Fashion Show: Helena Kyritsi
Styling: Μαρία Αχμέτ
Makeup: Freddy MakeUp Stage
Hairstyling: Hair Tonic Spa
Χορηγοί: Piaggio Λυμπερόπουλος – Pournara.gr – Kyana Pro – Kiwi Megatan Solarium Glyfada
Φωτογραφίες: Art C.O.D.E. productions by Γιάννης Βλασερός

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /