Η νέα καμπάνια νυφικών “Be You” της Justin Alexander ωδή στην διαφορετικότητα

Καθρεφτίζοντας το πνεύμα της σύγχρονης εποχής, ο οίκος νυφικών Justin Alexander δίνει έμπνευση στις brides-to-be με ένα και μόνο σύνθημα: «Γιόρτασε το σώμα σου όπως ακριβώς είναι, την ωραιότερη ημέρα σου, αυτή του γάμου σου».

Καθρεφτίζοντας το πνεύμα της σύγχρονης εποχής, όπου κάθε άνθρωπος (θα πρέπει να) αγαπάει και γιορτάζει κάθε μέρα την μοναδικότητα του, ο οίκος νυφικών Justin Alexander δίνει έμπνευση στις brides-to-be με ένα και μόνο σύνθημα: «Γιόρτασε το σώμα σου όπως ακριβώς είναι, την ωραιότερη ημέρα σου, αυτή του γάμου σου».

Άλλωστε η ημέρα του γάμου είναι μοναδική για καθεμία, όπως μοναδικό είναι και το bridal look που θα επιλέξει, κάτι το οποίο αναγνωρίζει και απογειώνει ο οίκος νυφικών Justin Alexander. Σε μια πολύ διαφορετική καμπάνια- ωδή στη διαφορετικότητα, γυναίκες όλων των σωματότυπων ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στην κάμερα και αναδεικνύουν τα υπέροχα νυφικά του οίκου. Ανεξάρτητα από τον σωματότυπό της κάθε bride-to-be είναι σημαντικό να νιώθει σιγουριά για το νυφικό των ονείρων της, το οποίο μπορεί σίγουρα να βρει σίγουρα ανάμεσα στις πέντε ξεχωριστές συλλογές, Justin Alexander Signature, Lillian West, Adore by Justin Alexander, Sincerity Bride και φυσικά την βασική συλλογή Justin Alexander.

Αέρινη και θηλυκή αλλά ταυτόχρονα δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η σύγχρονη νύφη θα βρει το στυλ του νυφικού που ονειρεύεται ανάμεσα σε ρομαντικά, glamorous, vintage ύφους, androgen chic και minimal με την έμπνευση του οίκου Justin Alexander από την μοναδικότητα και τις ανάγκες των real brides ανά τον κόσμο.

beyou02

beyou03

beyou04

beyou05a

beyou005

beyou06

beyou07

beyou09

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /