Less is more by Demetrios Bridal: 4+1 νυφικά για την νύφη που ξέρει πως να δείχνει ακαταμάχητη χωρίς υπερβολές

Καμιά φορά δεν χρειάζονται πολλά, για να κάνεις μια αξέχαστη bridal εμφάνιση. H κομψότητα αλλά και το απόλυτο elegance, πηγάζει από μέσα μας, από αυτό που εκπέμπει το βλέμμα, από την σιγουριά, την ηρεμία και την προσωπική μας ευτυχία. Αν ανήκετε στις φανατικές θαυμάστριες της minimal αισθητικής και αν το “less is more” αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική για εσάς στάση ζωής, τότε σας έχουμε καλά νέα.
Στον Demetrios, οι λιτές αλλά καθόλα εντυπωσιακές γραμμές έχουν την τιμητική τους και εσείς πολλές επιλογές, που θα σας κάνουν να λάμψετε με την παρουσία σας.
Μέσα στην πλούσια συλλογή του brand που αγαπάει τις νύφες αλλά και τις γυναίκες συνολικά, θα ανακαλύψετε φίνα και κομψά αριστουργήματα με μοντέρνο σχεδιασμό, πατρόν που κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα και τονίζουν το sexiness χωρίς υπερβολές. Αφήστε τα εκλεκτά, πολυτελή υφάσματα να “μιλήσουν” πάνω σας και αναδείξετε την προσωπικότητά σας, επιλέγοντας ένα νυφικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Για εσάς που στιλ σημαίνει καθαρότητα, διαχρονικότητα και είστε σίγουρη για τον εαυτό σας, στονDemetrios Bridal θα βρείτε το φόρεμα εκείνο που θα γράψει στην καρδιά σας και θα σας οδηγήσει γεμάτη αυτοπεποίθηση και χάρη στα σκαλιά της  εκκλησίας.
dem 1141 1411

 

dem 1141 1589

 

 

dem 8068

dem 8068 1

 

dem DR325

dem DR325 1

 

dem DR326

dem DR326 1

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΥΦΙΚΑ DEMETRIOS ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /