Katerina Savrani: Ένας girly παραμυθένιος κόσμος για κάθε bride to be!

Έργα τέχνης για τα πόδια σου, στρώνουν τον δρόμο προς την ευτυχία.

Aφού βρήκες το φόρεμα των ονείρων σου ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις την bridal εμφάνιση με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ. Και τι πιο κατάλληλο από τα μοναδικά αριστουργήματα με την υπογραφή της Katerina Savrani που ανεβάζουν τη νυφική σου εμφάνιση σε άλλο επίπεδο.

Ένας παραμυθένιος χώρος όπου θα βρεις τα παπούτσια των ονείρων σου που θα σε οδηγήσουν σαν πριγκίπισσα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ονειρικά σχέδια που καλύπτουν το γούστο και τις ανάγκες κάθε γυναίκας που απαιτεί άνεση και κομψότητα αλλά και custom made επιλογές για να σχεδιάσετε μαζί το παπούτσι που ταιριάζει στην περίσταση αλλά και το εκλεκτό νυφικό σου.
Περίτεχνα σχέδια, εκλεκτά υλικά ποιότητας, glamorous πινελιές, εντυπωσιακός σχεδιασμός και έμφαση στη λεπτομέρεια, δημιουργούν έργα τέχνης για τα πόδια σου μόνο, που θα στρώσουν το δρόμο προς την ευτυχία. Εδώ θα βρεις και ιδιαίτερα νυφικά αξεσουάρ που θα ομορφύνουν την πιο σημαντική σου μέρα και θα απογειώσουν την εικόνα σου και το bridal χτένισμά σου. Τα σωστά παπούτσια σε πάνε εκεί που πρέπει, εκεί που χτυπάει η καρδιά σου δυνατά. Κατέκτησε σίγουρη και με αυτοπεποίθηση βήμα βήμα όσα ονειρεύεσαι.

Μεταμορφώσου στην απόλυτη νεράιδα του παραμυθιού, με τα χειροποίητα παπούτσια και αξεσουάρ by Katerina Savrani

 

 

savrani 01

savrani 02

savrani 03

savrani 04

savrani 06f

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ SAVRANI CREATIONS EΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /