Η νέα Αdore by Justin Alexander collection αποκαλύπτει την τόλμη και τον δυναμισμό κάθε σύγχρονης νύφης

Η συλλογή Spell on You του διάσημου νεοϋορκέζικου οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 σας αποπνέει ό,τι πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο έχει να παρουσιάσει η bridal μόδα, σήμερα.

Ανάλαφρα νυφικά με θηλυκά και εκλεπτυσμένα twists, με περίτεχνα κεντήματα, λεπτεπίλεπτες δαντέλες και εντυπωσιακές χάντρες, ιδανικά για τη σύγχρονη νύφη που δεν φοβάται να αναδείξει τη Θεά που κρύβει μέσα της. Ολόσωμες φόρμες που βγάζουν προς τα έξω έναν ακαταμάχητο δυναμισμό. Διάφανες τούλινες φούστες, που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα με τον πιο παραμυθένιο και ρομαντικό τρόπο. Συνδυασμός πολυτελών υφασμάτων, όπως δαντέλα Chantilly με crepe, πούλιες και τούλι, να δημιουργούν μια αισθησιακή κίνηση σε κάθε φόρεμα, κάνοντάς τα να μοιάζουν αβίαστα αιθέρια. 

 

Κάθε κομμάτι της νέας Αdore by Justin Alexander collection αποπνέει ό,τι πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο έχει να παρουσιάσει η bridal μόδα, σήμερα. Η συλλογή Spell on You του διάσημου νεοϋορκέζικου οίκου είναι σχεδιασμένη για τη σύγχρονη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και τολμηρή νύφη που θέλει να κλέψει όλα τα βλέμματα την ημέρα του γάμου της. Για τη νύφη που τολμά να αποκαλύψει, εκτός από την ομορφιά και τη γοητεία της, το παθιασμένο της πνεύμα που την ωθεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, να κυνηγήσει τα όνειρά της, να ζήσει στο απόλυτο την παντοτινή αγάπη.

 

adore2024pa01

adore2024pa02

adore2024pa03

adore2024pa04

adore2024pa05

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /