Εvaggelia της Μόδας: Τα ακαταμάχητα νυφικά που θα σας μετατρέψουν σε πραγματική νεράιδα τώρα και στην Κηφισιά!

Αν ψάχνετε το νυφικό που θα κλέψει την παράσταση την πιο όμορφη σας ημέρα, τότε δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε το απόλυτο bridal shop spot, το «ευαγγέλιο» κάθε νύφης!

Ο γάμος των ονείρων σας απαιτεί μέσα σε τόσα άλλα και μια iconic bridal εμφάνιση. Αν ψάχνετε το νυφικό που θα κλέψει την παράσταση την πιο όμορφη σας ημέρα, τότε δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε το απόλυτο bridal shop spot, το «ευαγγέλιο» κάθε νύφης!

Αν ανήκετε στις σύγχρονες bride to be που το τέλειο είναι το top ζητούμενο και απαιτούμενο τότε στο κατάστημα Evaggelia tis Modas θα βρειτε «το» νυφικό φόρεμα που θα σας οδηγήσει αιθέρια και ακαταμάχητη στα σκαλιά της εκκλησίας. Εδώ θα βρείτε τις πιο αξεπέραστες νυφικές συλλογές των πιο διάσημων σχεδιαστών, όπως Justin Alexander, Justin Alexander Signature, Adore, Sincerity, Lillian West, Monreal Bridal Fashion και πολλές άλλες, τα πιο τελευταία σχέδια που ανταποκρίνονται πιστά στις επιταγές της μόδας και αριστουργηματικά κομμάτια που θα σου κλέψουν την καρδιά.

  

 

Ανάμεσα τους θα ανακαλύψετε μοναδικές σιλουέτες που αναδεικνύουν το σώμα και την προσωπικότητα κάθε νύφης μετατρέποντας την σε σπάνιο αερικό. Επίσης και πιο στενές, γοργονέ με σκισίματα και cut outs για πιο τολμηρές και sexy προσεγγίσεις. Ενώ θα σας κερδίσουν κομμάτια αέρινα και παραμυθένια, για εκείνα τα κορίτσια τα πιο ρομαντικά και αιθέρια.

Στις συλλογές τα κρύσταλλα και οι παγιέτες πρωταγωνιστούν σε total looks αλλά και ως πινελιές μαζί με floral λεπτομέρειες, θηλυκές δαντέλες, πολύτιμα υλικά που κάνουν τη διαφορά και που απογειώνουν τις πιο ιδιαίτερες λαμπερές παρουσίες. Προγραμμάτιστε το ραντεβού σας σε ένα από τα δύο καταστήματα, στη Χαλκίδα ή στην Κηφισιά και ανακάλυψτε τα πιο ακαταμάχητα νυφικά φορέματα που θα λατρέψετε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /