Υπάρχουν ιστορίες που ξεκινούν αθόρυβα, σχεδόν απλά, για να εξελιχθούν σε κάτι βαθιά ουσιαστικό. Η Κατερίνα και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν στο κομμωτήριο! Μια μέρα όταν εκείνη επισκέφθηκε τα G VAK Hair, γνώρισε τον ιδιοκτήτη και τον άντρα της ζωής της! Μια καθημερινή στιγμή, μπροστά σε έναν καθρέφτη, στάθηκε αρκετή για να γεννηθεί μια σύνδεση που δεν έμοιαζε τυχαία. Η ζωή τους έφερε ξανά κοντά στη Μύκονο, αυτή τη φορά πιο έτοιμους, πιο σίγουρους. Και τρία χρόνια αργότερα, σε ένα ταξίδι στον Μαυρίκιο, μια φαινομενικά απλή φωτογραφία μετατράπηκε σε πρόταση ζωής.
Ο γάμος τους στη Μύκονο είχε ακριβώς τον χαρακτήρα που επιθυμούσαν: αυθεντικός, ζεστός, γεμάτος ανθρώπους που αγαπούν. Το εκκλησάκι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, λουσμένο στο φως και με θέα το Αιγαίο, δημιούργησε ένα σκηνικό λιτό αλλά ουσιαστικό, αφήνοντας χώρο στο συναίσθημα να πρωταγωνιστήσει.Η Κατερίνα έδειχνε εκθαμβωτική με τα μαλλιά πιασμένα σε ένα elegant updo που ταίριαζε απόλυτα με το glamorous νυφικό της, δημιουργία του Stylianos Αtelier.
Η floral διακόσμηση από την Dream On Mykonos κινήθηκε με κομψότητα και φυσική ένταση. Συνθέσεις με εξωτικά άνθη, έντονες πορτοκαλί και κόκκινες πινελιές από anthurium και bird of paradise, συνδυάστηκαν με πλούσια πράσινα φύλλα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ζωντανό αλλά απόλυτα ισορροπημένο με το κυκλαδίτικο φως. Αντίστιξη σε αυτή τη δυναμική παλέτα αποτέλεσε η νυφική ανθοδέσμη: μια εκλεπτυσμένη σύνθεση από λευκές παιώνιες, garden roses και διακριτικά στοιχεία πρασίνου, που απέπνεε καθαρότητα και φινέτσα.
Ο φωτογράφος Yiannis Sotiropoulos κατέγραψε την ημέρα με διακριτικότητα και ακρίβεια, εστιάζοντας στη φυσικότητα των στιγμών, στα βλέμματα, στις μικρές κινήσεις, στη χαρά που δεν χρειάζεται σκηνοθεσία. Δίπλα του, μια ομάδα επαγγελματιών που λειτούργησε με αρμονία, μετέτρεψε κάθε επιθυμία του ζευγαριού σε μια εμπειρία άρτια και ουσιαστική.
Η δεξίωση στο Lohan Beach House εξελίχθηκε σε μια βραδιά γεμάτη brio και ατμόσφαιρα, όπου η ενέργεια ανέβαινε διαρκώς και η αίσθηση φιλοξενίας ήταν διάχυτη σε κάθε λεπτομέρεια.
Το ξαφνικό μπουρίνι δεν στάθηκε ικανό να αλλάξει τη διάθεση της ημέρας, αντίθετα, χάρισε μια απρόσμενη στιγμή, σχεδόν σαν μία ματιά "through the looking glass", μια στιγμή που θύμισε πως οι πιο όμορφες ιστορίες δεν γράφονται όπως τις σχεδιάζεις, αλλά όπως τις ζεις.













































Photography: Yiannis Sotiropoulos Photography | Βridal Dress: Stylianos Atelier Bridal | Bridal Shoes: Badgley Mischka | Jewelry: Swarovski | Groom’s Attire: Hugo Boss
| MUA: Katerina Zarafeta - @zenspamykonos | Hair Stylist:G VAK Hair Nails @gvak_mykonos @gvak_seaside_mykonos | Florals & Decoration: @dreamon_mykonos @asimomitikaterina, Petridis LV @petridiscreations | Church: Holy Church of St. George at The George Hotel at Platis Gyalos | Reception Venue: Lohan Beach House @lohanmykonosofficial | Music: @stelios_kolaxidis | Light & Sound:Αlexandros Georgalis @mykonossound



