Rosa Clara

MARIBEL
Nοταρά 49, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
210 4173784

Από τη Ισπανίδα σχεδιάστρια και ιδρύτρια της που την ανέδειξε σε world brand νυφικών, η ROSA CLARA με τα καινοτόμα σχέδια της, ενθουσιάζει νύφες ανά τον κόσμο!

Η Rosa Clará ίδρυσε το brand της το 1995, όταν άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Βαρκελώνη. Αυτό σηματοδότησε την αρχή μιας συναρπαστικής ιστορίας κατά την οποία η Ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας άλλαξε τους κανόνες στο τομέα του νυφικού για πάντα, ενθουσιάζοντας τις νύφες σε όλο τον κόσμο με σχέδια καινοτόμα που προβάλλουν την ατομικότητα, τον ρομαντισμό και την κομψότητα.

Το καινοτόμο πνεύμα και η δέσμευσή της για τα υφάσματα και τις τεχνικές παραγωγής υψηλής ποιότητας, σε κάθε νυφικό που φέρει την υπογραφή της, εξακολουθούν να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Rosa Clará σήμερα, που είναι σήμερα παγκόσμιος ηγέτης με πάνω από 4.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες.

Έχοντας καθορίσει το δικό της στυλ, το 2002 η εταιρεία ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο μέσω της πρώτης της συνεργασίας με έναν διεθνή σχεδιαστή: τον haute couture icon Christian Lacroix. Αυτή η συνεργασία, ακολουθούμενη από άλλες επιτυχημένες σχέσεις με διάσημους σχεδιαστές, όπως ο Karl Lagerfeld και ο Zuhair Murad, ήταν ένα αποφασιστικό άλμα προς τα εμπρός για την εταιρεία.

Η επιτυχία της Rosa Clará αντικατοπτρίζεται στον αριθμό των γνωστών προσώπων και φίλων που προσβλέπουν στην σχεδιάστρια, για να ντύσουν τα σημαντικότερα γεγονότα τους: η Αντονέλα Ροκκούζο για το γάμο της με τον Λέο Μέσι το 2017, η Μαρί Σεβαλιέ που παντρεύτηκε τον Λούις Ντουκρουέ στο Μονακό το 2019 και Mery Perelló, όταν παντρεύτηκε τον τενίστα Rafa Nadal το 2019.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /