Διορθώστε τα χαρακτηριστικά σας χωρίς χειρουργείο!!

Σχήμα:

Γενικά το σχήμα που θεωρείται ιδανικό για τις γυναίκες είναι το οβάλ, το οποίο κολακεύει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. Ένα μακρόστενο πρόσωπο όσο ωραία χαρακτηριστικά και αν έχει, χάνει σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό.

Με τη βοήθεια των ενέσιμων υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια και είναι απορροφήσιμα με αποτέλεσμα να μη φοβόμαστε για παρενέργειες, αλλάζουμε το σχήμα του προσώπου μας προσθέτοντας μήλα, μάγουλα, γωνίες στο κάτω μέρος ανάλογα με το πόσο μακρόστενο είναι και πόσο το έχει φανταστεί η νύφη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το υαλουρονικό οξύ και ο υδροξυαπατίτης. Ένα στρογγυλό πρόσωπο αλλάζει αν προσθέσουμε με τα ίδια υλικά λίγο πηγούνι και δημιουργήσουμε πάνω και κάτω γωνίες στα αντίστοιχα σημεία ενώ με την βοήθεια της λιποδυάλυσης μειώνουμε τα μάγουλα Ένα αχλαδοειδές θέλει μείωση της τριχοφυίας με τη βοήθεια των laser αποτρίχωσης στους κροτάφους και πρόσθεση υαλουρονικού οξέως στα σημεία αυτά ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του πάνω μέρους του προσώπου. Ένα τετράγωνο πρόσωπο όλο γωνίες μπορεί να σκληραίνει ένα πρόσωπο ειδικά αν δεν είμαστε πια 20 χρονών, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται πιο γερασμένο. Έτσι προσθέτοντας λίγο μάγουλα με τα αυξητικά υλικά που διαθέτουμε μειώνουμε τη σκληράδα των γωνιών. Τα ίδια υλικά χρησιμεύουν για ανόρθωση σε ένα χαλαρό πρόσωπο.

 

Μύτη:

Δεν φτιάχνονται βέβαια όλες οι μύτες με υαλουρονικό οξύ. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Έτσι μια πεσμένη μύτη, κάνοντας μια ένεση βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport) ανασηκώνεται μέσα σε 10 μέρες. Προσθέτοντας μετά λίγο από υδροξυαπατίτη ή υαλουρονικό οξύ η μύτη ανασηκώνεται ακόμη περισσότερο. Μια γαμψή, με καμπούρα μύτη απαλύνεται ή και σβήνει το πρόβλημα όταν προσθέσουμε λίγο υαλουρονικό πριν και μετά την καμπούρα, αποκτώντας έτσι μια ίσια, ελλειπτική μύτη. Μια στραβή μύτη ισιώνει με τον ίδιο τρόπο.

 

Μάτια:

Μάτια τα οποία έχουν πεσμένο, χαλαρό το άνω βλέφαρο διορθώνονται με τη βοήθεια της βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport),η οποία μπλοκάροντας κάποιους μύες απελευθερώνουν το ανελκτυρα του βλεφάρου με αποτέλεσμα να σηκώνεται το φρύδι και το βλέφαρο. Πόδι της χήνας ,δηλαδή ρυτίδες στην έξω γωνία του ματιού διορθώνονται με τη βοήθεια του botox ,το οποίο παραλύει τους μύες με αποτέλεσμα να μην συσπώνται και να μην φαίνονται οι ρυτίδες, ενώ αν οι ρυτίδες είναι βαθιές τότε με την βοήθεια λεπτόρρευστου υαλουρονικού οξέος τις γεμίζουμε. Αν τώρα υπάρχουν σακούλες με άλλης υφής υαλουρονικό οξύ γεμίζουμε την άδεια περιοχή κάτω από τις σακούλες με αποτέλεσμα να ‘ισιώνει’ η περιοχή εκεί και να μην φαίνονται.

 

Μέτωπο:

Μικρό μέτωπο μεγαλώνει με τη βοήθεια του laser αποτρίχωσης, το οποίο απομακρύνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη τριχοφυία μπορεί να υπάρχει ιδίως μεταξύ των μαλλιών και των φρυδιών στα πλάγια του μετώπου ή να μεγαλώσει το μέτωπο αφαιρώντας μια σειρά τριχών της φυσιολογικής τριχοφυίας.

 

Χείλια:

Μικρά ή ανόμοιου μεγέθους άνω ή κάτω χείλια διορθώνονται με υαλουρονικό οξύ. Το υλικό αυτό έχει την ιδιότητα να κατακρατεί νερό με αποτέλεσμα να αυξάνει το μέγεθος των χειλιών φυσικά. Επίσης επειδή είναι δομικό συστατικό του δέρματος δίνει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα αφού ο οργανισμός το αναγνωρίζει. Ρυτίδες γύρω από τα χείλη διορθώνονται με τη βοήθεια της βοτουλινικής τοξίνης σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Η πρώτη προκαλεί μια μικρή πάρεση στο μυ που σφίγγει το άνω χείλος έτσι όταν καπνίζουμε ή χρησιμοποιούμε καλαμάκι για να πιούμε το αναψυκτικό μας να μην κάνουμε τόσο έντονες ρυτίδες. Το υαλουρονικό πάλι έρχεται για να γεμίσει τις αυλακές αν έχουν ήδη σχηματιστεί.

Όλες οι μέθοδοι είναι ακίνδυνες, με χρόνια εμπειρίας και εξαιρετικά αποτελέσματα Το κόστος ξεκινά από 150 ευρώ και φθάνει τα 1000 ανάλογα με τι θέλουμε να διορθώσουμε. Όλα γίνονται σε μία, το πολύ δύο επισκέψεις, χωρίς σημάδια που να μαρτυρούν ότι κάτι κάναμε, γι’αυτό και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις.


Λαμπρινοπούλου Κατερίνα
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Μ.D. Ph. D
Ιωαννίνων 11. Γέρακας Τηλ. 210 6049190
Κηφισίας 118, κτίριο Β, Ψυχικό. Τηλ. 210 6913575
www.skinspecialists.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /