Bridal beauty express

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Παναγιώτης Σάνδρης, Επιστημονικός Διευθυντής του LASERMED, μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στις μη επεμβατικές θεραπείες που συνδυαστικά, λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, κάνουν θαύματα…

H μεγάλη στιγμή πλησιάζει και το άγχος μεγαλώνει. Η νύφη θέλει να είναι όλα τέλεια εκείνη την ημέρα και πρώτα από όλα η ίδια. Τι μπορεί να κάνει για να βελτιώσει την εμφάνισή της σε λίγο χρονικό διάστημα; Οι εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα είναι πραγματικά θεαματικές.
Ας ξεκινήσουμε με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε ιδανική σιλουέτα, γρήγορα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά σε μία τριπλή συνδυαστική συνεδρία.

Τριπλή τελειότητα TRC

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός κ. Παναγιώτης Σάνδρης, πρόκειται για την τελευταία επαναστατική τριπλοθεραπεία που συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνολογίες με ραδιοσυχνότητες μαζί με τελευταίου τύπου fractional mesoneedling και Cryolipolysis, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα.
Ξεκινάμε κάνοντας σύσφιξη σε βαθύτερα στρώματα του χορίου και λιποσυρρίκνωση στο λιπώδη ιστό, με επιμονή (για το σώμα) στα σημεία ανεπιθύμητης λιποδυσμορφίας-κυτταρίτιδας και ανισοκατανομής λίπους, χρησιμοποιώντας ειδικές παραμέτρους με χαμηλής συχνότητας RF, για σμίλεμα-γλυπτική (στο πρόσωπο, τελειοποιούμε το περίγραμμα στο οβάλ και τονίζουμε-ανορθώνουμε τα μήλα).
Συνεχίζουμε χρησιμοποιώντας κατάλληλες παραμέτρους με πιο επιφανειακή σύσφιξη και λείανση στην επιδερμίδα, επιμένοντας σε σημεία με επιδερμικές πτυχώσεις και ρυτίδωση, ιδιαίτερα κοντά στις κλειδώσεις, ενώ στο πρόσωπο επιμένουμε στις περιοχές γύρω από το στόμα και τα μάτια, αλλά και το λαιμό. Ειδικά για το λαιμό, γύρω από το στόμα, αλλά και την  περιοχή γύρω από τον ομφαλό, αυτή η μέθοδος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Στη δεύτερη φάση εφαρμόζεται μέσου βάθους RF με τον αποκλειστικό τρόπο Dynamic Lift του πλαστικού χειρουργού κ. Παναγιώτη Σάνδρη, για λείο, καλοσχηματισμένο, λαμπερό και γεμάτο νεότητα, πρόσωπο και σώμα.
Στην τρίτη φάση αναλαμβάνει δράση το σύστημα κρυολιπόλυσης FusioMed, η πιο δραστική μη επεμβατική μέθοδος τοπικής λιποκαταστροφής για μείωση πόντων και καλύτερο περίγραμμα. Η κρυολιπόλυση είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία αντιμετώπισης προβλημάτων τοπικού πάχους στις ΗΠΑ την τελευταία διετία. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι αντί για χαλάρωση στα σημεία μείωσης του τοπικού λίπους, παρατηρείται 20-25% σύσφιξη, με παράλληλη μείωση τυχόν συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας.

sandris panagiotis

High Definition Fractional Needling Mesotherapy

Μία άλλη νέα μέθοδος, είναι η High Definition Fractional Needling Mesotherapy, η οποία διεγείρει ακριβώς αυτή τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ώστε να αναπλάσει τοκατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά φρέσκο, λαμπερό και υγιές.
O ανθρώπινος οργανισμός, ένα εργαστήρι με τόσους μηχανισμούς άμυνας, αυτoΐασης και προστασίας, φροντίζει συνεχώς να ανανεώνει τα κύτταρα και τους ιστούς των οργάνων του. Μετά τα τριάντα όμως, οι πρώτες ρυτίδες και κηλίδες κάνουν την εμφάνισή τους και το δέρμα μας αρχίζει να χάνει την νεανικότητά του.
Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα μας. Υπάρχουν επτά διαφορετικοί τύποι, μόνο όμως οι τύποι Ι και ΙΙ συνιστούν τα κύρια συστατικά του δικτυωτού χορίου του δέρματος πάνω στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε. Το πλήρες μόριο του κολλαγόνου δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής. Μπορούμε όμως να προκαλέσουμε το σώμα μας να παράγει κολλαγόνο;
sandris 2Η μέθοδος Fractional microneedling Mesotherapy έχει όλα τα πλεονεκτήματα της ταχύτατης ανάπλασης και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας των fractional τεχνικών. Η ελεγχόμενη ταχύτητα, καθώς και το βάθος επίδρασης του micro needling Pen σε συνδυασμό με την επιλογή από μία μεγάλη γκάμα cocktail κορυφαίας βιοτεχνολογίας με αυξητικούς παράγοντες και παράγοντες αντιγήρανσης και lift, δίνει τo μέγιστo αποτέλεσμα.
Πρόκειται ίσως για την πιο καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική στις μέρες μας. To μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν προκαλεί δερμοαπόξεση και άρα εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, δε χρειάζεται ιδιαίτερη αποθεραπεία, ενώ δεν εμποδίζει
τη χρήση make-up μετά τη θεραπεία. Η χρήση ατομικής αποσπώμενης κεφαλής ανά ασθενή, εγγυάται την ασφαλή θεραπεία και την υγιεινή.
Εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να απαλύνει λεπτές και μεσαίες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, βαθύτερες ρυτίδες, σημάδια / ουλές, ραγάδες, χρωματικές βλάβες και φωτογήρανση, αλλά και στο σώμα για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
Η νέα θεραπεία Fractional Mesotherapy Needling είναι ταχύτατη και με εμφανή αποτελέσματα, ενώ έχει το πλεονέκτημα της
έντονης σύσφιξης και υδάτωσης, με μόλις 2-3 συνεδρίες, κάθε 20 μέρες, με προσιτό κόστος.
Το Fractional micro needling Meso ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά τις θεραπείες με μονοπολικά RF (σύσφιξη-κολλαγονογένεση- ανόρθωση), την τεχνολογία Plasma Microlift (τεχνική βλεφαροπλαστικής-άμεση διόρθωση σε ρυτίδες-ουλές-πτυχώσεις) και το Liquid Face Lift reshaping (αναδόμηση-τελειοποίηση της γεωμετρίας του προσώπου με ενέσιμα).
Σήμερα, η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει πολλές θεραπείες μη επεμβατικές, που συνδυαστικά λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά, για την καλύτερη εμφάνιση γυναικών και ανδρών, που θέλουν να λάμπουν τη μεγάλη μέρα της ζωής τους!

 

LASERMED
Επιστημονικός διευθυντής Παναγιώτης Σάνδρης, Πλαστικός Χειρουργός
Λυκείου 15 & Ρηγίλλης, Αθήνα
Τηλ. 210 7223222
www.sandris.gr
www.sandris.eu
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It