Νicole K - Sunkissed μακιγιάζ για τις νύφες του καλοκαιριού

Πως να πετύχεις το απόλυτο make up trend του καλοκαιριού! Ηλιοκαμένη επιδερμίδα και σαγηνευτικό βλέμμα δημιουργούν το απόλυτο καλοκαιρινό make up look για το 2019.

Το καλοκαίρι σημαίνει 2 πράγματα για την ρουτίνα ομορφιάς μας. Αρχικά ότι είναι απολύτως απαραίτητη η χρήση αντιηλιακής κρέμας προσώπου, όλη μέρα, κάθε μέρα ακόμα και μέσα στην πόλη. Το δεύτερο είναι το bronzer - σε υγρή ή compact μορφή - το απόλυτο εργαλείο μακιγιάζ, για να δημιουργήσουμε το sexy sunkissed look που κάνει θραύση αυτή την σεζόν. Ξεχάστε λοιπόν τις ματ πούδρες και τις βαριές υφές και ετοιμαστείτε να δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει!

Εν αρχή ήν η ενυδάτωση. Η σωστά ενυδατωμένη και υγιής επιδερμίδα είναι το Α και το Ω για ένα τέλειο μακιγιάζ. Για να πετύχουμε το ηλιοκαμένο αυτό μακιγιάζ δεν χρειάζονται πολλά προϊόντα.Αφού καθαρίσουμε καλά το πρόσωπό μας, εφαρμόζουμε την κρέμα ημέρας και ξεκινάμε το μακιγιάζ με ένα primer λάμψης και στην συνέχεια χρησιμοποιούμε μια BB κρέμα ή ένα foundation με ανάλαφρη υφή. Η Nicole K προτείνει για ένα τέλειο αποτέλεσμα να αναμείξετε την κρέμα BB ή το foundation με ένα υγρό bronzer. Μετά διορθώνουμε όπου χρειάζεται με ένα ενυδατικό κονσίλερ.

Σέ ότι αφορά τα μάτια τα πράγματα είναι απλά καθώς 2 σκιές αρκούν, μια bronze λαμπερή σε συνδυασμό με μια σκιά στο χρώμα της άμμου. Τονίστε τις βλεφαρίδες με άφθονη μάσκαρα και μην ξεχάσετε τα καλοχτενισμένα φρύδια, διότι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο sunkissed look.Την θέση του ρουζ παίρνουν φυσικά το bronzer και το highlighter. Χρησιμοποιούμε bronzer στα μήλα και στο περίγραμμα του προσώπου μας και εφαρμόζουμε highlighter στην περιοχή των ματιών, κάτω από το φρύδι αλλά και ψηλά στα ζυγωματικά.


Στα χείλη θέλουμε επίσης φυσικό αλλά και λαμπερό αποτέλεσμα. Προσέχουμε λοιπόν το κραγιόν ή το lip gloss που θα επιλέξουμε να έχει ροζ ή ροδακινί υποτόνους, έτσι ώστε να γλυκάνει το πρόσωπο αλλά και να δέσει με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.


Κορίτσια, μόλις σας φίλησε ο ήλιος! Καλές διακοπές!

Nicole K Makeup
Τηλ.: 6971535688
Ε-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram: nicole_k_makeup
Facebook: nicolemakeupexperience
Youtube: nicole k makeup

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /