Το νυφικό μακιγιάζ και η σωστή επιλογή του από την Νότα Καραμαλάκου

Ο γάμος σας είναι μια ξεχωριστή και αξέχαστη στιγμή στη ζωή σας, όπου η οικογένεια και οι φίλοι σας συναντιούνται για να γιορτάσουν μαζί σας, τη παντοτινή σας αγάπη.
Μια σημαντική πτυχή του γάμου είναι το νυφικό μακιγιάζ.
Αυτή είναι η ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα σας και πρεπει να έχετε μια άψογη εικόνα.

Photo: Elena Pavlidi

nota karamalakou nyfiko makigiaz 9

nota karamalakou nyfiko makigiaz 10Αν θέλετε όλοι στο γάμο να σας κοιτάζουν με δέος και θαυμασμό καθώς πλησιάζετε τα σκαλιά της εκκλησίας, αν θέλετε να δείτε το καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες του γάμου σας, θα πρέπει σίγουρα το μακιγιάζ σας να το αναλάβει έμπειρος επαγγελματίας.

Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε για την ημέρα του γάμου σας είναι τα υπερβολικά ροδαλά μάγουλα, τα μουτζουρωμένα μάτια και η θαμπή, γεμάτη πούδρα επιδερμίδα.

Το δέρμα σας θα πρέπει να φαντάζει αγγελικό και το μακιγιάζ σας τίποτε λιγότερο απο ονειρεμένο! Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν θα επιλέξετε το μακιγιάζ του γάμου σας.

Εξετάστε το θέμα του γάμου σας, θα έχετε μια κλασική, Boho ή μια πιο ροκ εμφάνιση; Η εποχή του χρόνου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο στιλ και την διάρκεια του μακιγιάζ. Θα είναι καλοκαίρι ή στην καρδιά του χειμώνα;

Δεν υπάρχουν πλέον κανόνες, μπορείτε να κάνετε ότι στυλ μακιγιάζ έχετε ονειρευτεί, ωστόσο το σημαντικό έιναι να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Το πιο κλασσικό νυφικό μακιγιάζ είναι το ελαφρύ και φυσικό. Ρομαντικό!
Στο άλλο άκρο των επιλογών είναι πιο το σκοτεινό και αισθησιακό.

Αφεθείτε στην εμπειρία μου και θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε ποιο στυλ σας κολακεύει περισσότερο για το νυφικό σας μακιγιάζ και θα παραμείνετε όμορφες, λαμπερές όλη την ημερα!

nota karamalakou portrait

NOTA KARAMALAKOU
MAKE UP ΑRTIST
Τηλ. - 6981043722
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
instagram - @notakk.makeup
facebook - Nota Karamalakou Makeup Artist

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /