ΝΕΟΤΕΡΗ και λαμπερή σε δύο συνεδρίες!

«Mαγική» προσφορά για λάμψη και αναζωογόνηση, για τις νύφες του whitewedding.gr. Ιδανικό και για τη μαμά της νύφης!

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Παναγιώτης Σάνδρης, Επιστημονικός Διευθυντής του LASERMED, μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στις μη επεμβατικές θεραπείες, που συνδυαστικά, λίγο πριν την ημέρα του γάμου σας, θα σας χαρίσουν λάμψη και φρεσκάδα... και κάνει ειδικά για τις αναγνώστριες του White Wedding μια απίστευτη προσφορά!

Τriple Lift Effect με τριπλή δράση έντονης σύσφιξης, ανάπλασης δέρματος, και τελειοποίησης περιγράμματος του προσώπου, με 40% ορατό αποτέλεσμα ανά συνεδρία! Ένα αναίμακτο lipolifting με απίστευτα αποτελέσματα.

Ειδική τιμή 2 συνεδριών, 300 ευρώ!

Οι τρεις φάσεις της ομορφιάς Η όλη διαδικασία χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Ξεκινάμε κάνοντας σύσφιξη σε βαθύτερα στρώματα του χορίου και λιποσυρρίκνωση με εξελιγμένο σύστημα μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιώντας χαμηλής συχνότητας RF (κυρίως στο περίγραμμα του προσώπου). Συνεχίζουμε χρησιμοποιώντας κατάλληλες παραμέτρους για πιο επιφανειακή σύσφιξη και λείανση στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα κοντά στο στόμα, τις παρειές και τα μάτια.
Ολοκληρώνουμε με σύσφιξη σε όλο το πρόσωπο: Χρησιμοποιούμε μέσης διείσδυσης μονοπολικό RF με την τεχνική Dynamic Lift, για λείο, καλοσχηματισμένο, λαμπερό και γεμάτο νεότητα πρόσωπο.
Στη δεύτερη φάση, τελειοποιούμε το περί- γραμμα με Lipolift, που συνδυάζει μοναδικά σύσφιξη και μείωση του λίπους στο οβάλ του προσώπου και κάτω από το πηγούνι.
Η τρίτη φάση περιλαμβάνει την εξαιρετική νέα εφαρμογή Plasmalift (που αρχικά εφαρμόστηκε για μη επεμβατική βλεφαροπλαστική), προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση τόσο σε ελαφρές όσο και σε πιο έντονες ρυτίδες. Με μια μικρή ακίδα δουλεύουμε με λεπτομέρεια τις όποιες ατέλειες, ρυτίδες και χαλάρωση σε άνω και κάτω βλέφαρο, αλλά και την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ ωφελούνται ιδιαίτερα οι λεπτές γραμμές του άνω χείλους (γραμμές καπνιστού), οι ρυτίδες δίπλα από το στόμα, καθώς και ο λαιμός (ει- δικά οι πτυχές - κρέμασμα κάτω από το πηγούνι).
Εφαρμόζεται επίσης σε όλα τα σημεία που υπάρχει χαλάρωση - ρυτίδωση και στο σώμα (εσωτερικό μπράτσων, αγκώνες, γόνατα, καθώς και στη ράχη από τις παλάμες των χεριών). Τα αποτελέσματα διαρκούν για 3 ως 5 χρόνια. Τέλος, με συνδυασμό ενέσιμων (Liquid Face Lift) και με γνώμονα τη φυσικότητα και αρμονία, τελειοποιούμε τις αναλογίες των χαρακτηριστικών του προσώπου. Τα αποτελέσματα μετά από τις τρεις αυτές φάσεις είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Απλώς υπολογίστε ότι η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει 1-2 μήνες πριν από την ημέρα του γάμου σας.

Contact:
Παν. Σάνδρης, Πλαστικός Χειρουργός, Lasermed Clinic
www.sandris.gr
Τηλ. 210 7223222, 6932389400

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /