Τέλειο χαμόγελο την ημέρα του γάμου με αισθητική οδοντιατρική από την Δρ. Ιωάννα Κληρονόμου

Θέλετε να έχετε ένα φωτεινό και υγειές χαμόγελο την ημέρα του γάμου σας; Τότε αυτό που πρέπει να προγραμματίσετε σίγουρα και έγκαιρα, είναι η αισθητική οδοντιατρική. Η ημέρα του γάμου είναι μοναδική, όλα πρέπει να είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί λοιπόν να μην είναι και το χαμόγελό σας;

klironomou ioanna next to free your smile slogan 1024x470

Η οδοντίατρος Δρ. Ιωάννα Κληρονόμου, τονίζει ότι μια επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι απαραίτητη. Ακόμη και αν δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αλλαγές στο χαμόγελο μας, καλό είναι να επισκεφθούμε τον οδοντίατρο για ένα επαγγελματικό καθαρισμό δοντιών ή και μια ήπια λεύκανση για ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Από την άλλη πλευρά, εάν υπάρχουν οδοντιατρικά προβλήματα, τότε πρέπει να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, πριν την μεγάλη ημέρα.
Για το λόγο αυτό, η οδοντίατρος Δρ. Ιωάννα Κληρονόμου μας προτείνει το χρονοδιάγραμμα της αισθητικής οδοντιατρικής, την αντίστροφη μέτρηση πριν το γάμο!  

klironomou ioanna dentist front office 1 1024x512


10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Μια επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι απαραίτητη για έναν απλό στοματικό έλεγχο ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Έτσι, θα διαπιστωθεί η στοματική υγεία και θα προταθούν λύσεις για τυχόν προβλήματα. Παράλληλα, είναι ένα καλό χρονικό διάστημα ώστε να εφαρμόσετε αισθητική οδοντιατρική  προκειμένου να διορθώσετε ανωμαλίες στα δόντια με αόρατα σιδεράκια ή οδοντικά εμφυτεύματα.


4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Αυτό είναι το σωστό χρονικό περιθώριο για να βελτιώσετε το χαμόγελό σας με όψεις πορσελάνης ή θήκες.


2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
Δύο μήνες πριν την μεγάλη ημέρα, είναι αρκετοί για μια ολοκληρωμένη θεραπεία λεύκανσης. Δε χρειάζεται να την κάνετε νωρίτερα, καθώς θέλετε το χαμόγελο μας να είναι κατάλευκο.

klironomou Teeth Whitening


Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Χαλαρώστε και απολαύστε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Βουρτσίστε τα δόντια σας και  χρησιμοποιήστε τις ειδικές ταινίες λεύκανσης. Επισφραγίστε έτσι το απολυτό λευκό, λαμπερό χαμόγελο σας τόσο για τις αναμνηστικές φωτογραφίες σας όσο και για τους προσκεκλημένους σας.

klironomou smile model


Extra tip: Επειδή εκτός από το χαμόγελο του ζευγαριού, θα απαιτηθεί και αυτό των γονιών καλό είναι να φροντίσουν και αυτοί την στοματική τους υγεία και να κάνουν εγκαίρως έναν στοματικό έλεγχο.


Δρ. Ιωάννα  Κληρονόμου, Οδοντίατρος
Καραΐσκου 138 & Φιλελλήνων, 18536 Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4522863
www.klironomou.gr

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /