κέᾰρ – Η εταιρεία φυτικών καλλυντικών που πρέπει να γνωρίσεις!

Τώρα λοιπόν που αποφασίσατε να ενώσετε με τον αγαπημένο σας τις ζωές σας σε μια κοινή πορεία, και έχετε βάλει στόχο να λάμπετε στο μέγιστο την μεγάλη ημέρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια στροφή στην περιποίησή σας εντάσσοντας στην beauty routine σας τα φυτικά καλλυντικά κέᾰρ. Η εταιρεία κέᾰρ, δεν είναι άλλη μια εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Είναι η εταιρεία φυτικών καλλυντικών που κατάφερε να «χωρέσει» όλον τον φυσικό πλούτο της χώρας μας στα ποιοτικά της προϊόντα.

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι οτιδήποτε βάζουμε στο δέρμα μας, τελικά καταλήγει στο εσωτερικό του σώματος. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε τόσο το τι συστατικά βάζουμε στο σώμα μας αλλά και να το «τρέφουμε» με ωφέλημα συστατικά. Καθημερινά απορροφούμε μία μεγάλη ποικιλία συνθετικών χημικών μέσω των τροφίμων, των ειδών προσωπικής υγιεινής αλλά και απλά και μόνο από την επαφή μας με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα. Ποιος ο λόγος λοιπόν, να μην βοηθήσουμε το σώμα μας, αφαιρώντας όλα αυτά τα χημικά και κάνοντας στροφή προς τα φυτικά καλλυντικά, όπως τα προϊόντα της εταιρείας κέᾰρ.

KEAR presentation 2

Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική λέξη για την καρδιά, η κέᾰρ είναι το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας σε συνδυασμό με την αγάπη για τα πολύτιμα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια. Η Ελλάδα, είναι μια ευλογημένη χώρα, με τεράστιο φυσικό πλούτο και η κέᾰρ βρήκε τον τρόπο να τα “χωρέσει” όλα αυτά σε μοναδικά προϊόντα, εντάσσοντας την αποτελεσματικότητα της ελληνικής φύσης στην καθημερινή προσωπική μας φροντίδα, μέσα από μια σειρά προϊόντων που είναι διαχρονικά, μη τοξικά, ασφαλή και φυτικά.

Οι διαχρονικά ελληνικές καλλυντικές φόρμουλες, ιστορικά τεκμηριωμένες από συγγραφείς και επιστήμονες, ξαναγεννιούνται μέσα από τη σειρά προϊόντων της κέᾰρ για το πρόσωπο και το σώμα και προσαρμόζονται στον μοντέρνο τρόπο ζωής μας.

KEAR presentation 1

Συσκευασμένα σε γυαλί, διακοσμημένα με αρχαία ελληνικά σύμβολα και χρώματα, τα προϊόντα κέᾰρ συνδυάζουν την μοντέρνα τεχνογνωσία με την εμπειρία αιώνων. Αγνά και αποτελεσματικά, με φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, δραστικά βότανα και αιθέρια έλαια, σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική της ομορφιά.

KEAR presentation 3

Η σειρά κέᾰρ Face & Body προσφέρει τα καλύτερα της φύσης για να καλύψει την ανάγκη του δέρματος για καθαρισμό, ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία, μέσα από προϊόντα που είναι ασφαλή, μη τοξικά, υπερ-συμπυκνωμένα και μακράς διάρκειας.

Κρέμες: Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός από φυσικό κερί μέλισσας και αντιοξειδωτικό ελαιόλαδο μαζί με ένα μείγμα πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά βοτάνων και αιθέριων ελαίων, σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική της ομορφιά.

Έλαια: Τα εργαστήρια της κέᾰρ ανέπτυξαν την πρώτη ελληνική κεραλοιφή σε ρευστή μορφή, ως έλαιο για το σώμα. Μη-λιπαρά, απορροφώνται άμεσα, σφραγίζουν την υγρασία, προστατεύοντας από την ξηρότητα.

Σαπούνια: Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα, περιέχουν φυτική γλυκερίνη και αιθέρια έλαια, παρέχουν βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Τα προϊόντα της κέᾰρ παράγονται σε πιστοποιήμενα εργαστήρια, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκεκριμένες πρώτες ύλες, επιλεγμένες από οικογενειακά αγροκτήματα. Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα για τα προϊόντα ή τα συστατικά τους και οι συσκευασίες είναι απολύτως ανακυκλώσιμες.

KEAR NATURAL 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /