Ένα λαμπερό χαμόγελο για τον γάμο σας, από την Δρ. Όλγα Παπασωτηρίου

Ο ρόλος του χαμόγελου στη ζωή μας σήμερα είναι σημαντικότερος από ποτέ. Θέλοντας να κρατήσουμε για
πάντα τις ευτυχισμένες μας στιγμές, τις τραβάμε σε βίντεο και φωτογραφίες και συχνά τις αναρτούμε στα μέσακοινωνικής δικτύωσης. Για την ημέρα του γάμου σας, φροντίστε την αισθητική των δοντιών σας και ετοιμαστείτε να χαμογελάσετε ανέμελα στους φίλους και συγγενείς σας.

 

Όλγα Παπασωτηρίου

Όλγα Παπασωτηρίου
Dr.med.dent, MSD
Αισθητική Οδοντιατρική
Πανεπιστημίου Βοστόνης,
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μονάχου

Έρευνες στην ψυχολογία έδειξαν ότι άτομα με υγιές και όμορφο χαμόγελο εκπέμπουν εξωστρέφεια και θετική αύρα στο περιβάλλον τους, εισπράττοντας ευνοϊκότερη αντιμετώπιση στις επαγγελματικές επαφές αλλά και στις ιδιωτικές συναναστροφές. Εκτός λοιπόν από την υγεία μας και τη σωστή λειτουργία της μάσησης, το χαμόγελό μας είναι ισχυρός σύμμαχος στην επαγγελματική και στην ιδιωτική μας ζωή.

Ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο αναδεικνύει την ομορφιά μας και υπογραμμίζει την ευτυχία μας!
Εξάλλου, ένα υγιές στόμα χωρίς φλεγμονή στα ούλα και τερηδονισμένα δόντια μας γλιτώνει από επώδυνες και δυσάρεστες καταστάσεις. Στην πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής σας, χαμογελάσετε ελεύθερα και φωτογραφηθείτε χωρίς να ντρέπεστε. Ζείστε τις μοναδικές αυτές στιγμές με ένα λαμπερό, υπέροχο χαμόγελο της ευτυχίας!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ!
Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το νέο κεφάλαιο της κοινής σας ζωής χαμογελώντας στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Το μυστικό για ένα φωτογενές χαμόγελο είναι η αρμονική αναλογία ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια και η συμμετρική θέση των δοντιών στη γνάθο.

Αν έχετε εντοπίσει στο χαμόγελό σας ενοχλητικές ατέλειες, όπως σκούρα, στραβά ή αραιά δόντια, ο επικείμενος γάμος σας είναι η ιδανική ευκαιρία να τις διορθώσετε.

Η πιο δημοφιλής τεχνική της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής είναι η λεύκανση δοντιών, που με φυσικό τρόπο αναδεικνύει το λευκό χρώμα των δοντιών, χωρίς αυτά να τροχιστούν ή να κολληθούν υλικά πάνω στο σμάλτο τους.
Άλλες αισθητικές τεχνικές είναι οι αισθητικές όψεις από ρητίνη ή πορσελάνη, καθώς και οι ολοκεραμικές θήκες που καλύπτουν ελαττώματα στο σχήμα και το χρώμα των δοντιών και δημιουργούν ένα αψεγάδιαστο χαμόγελο.

papasotiriou 6

papasotiriou 7

Μια νέα τεχνική που έχει προστεθεί στη φαρέτρα των αισθητικών οδοντιάτρων είναι η ουλογλυπτική, μια σύγχρονη μικροχειρουργική τεχνική του περιοδοντίου, με την οποία τροποποιούμε μόνιμα το περίγραμμα των ούλων, δίνοντάς τους ένα πιο συμμετρικό και αρμονικό σχήμα.
Ένα συχνό αισθητικό πρόβλημα είναι τα στραβά δόντια. Αν σε παιδική ηλικία δεν είχατε την ευκαιρία να ισιώσετε τα δόντια σας, τότε ο γάμος σας είναι η μεγάλη ευκαιρία!

Οι σύγχρονες αισθητικές τεχνικές είναι γρήγορες και αποτελεσματικές και συνδυάζοντάς τες πετυχαίνουμε
ένα πολύ καλό και προβλέψιμο αποτέλεσμα σε λίγες μόνο εβδομάδες.


Για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας αποκτήστε κι εσείς ένα πανέμορφο και υγιές χαμόγελο!


Η μεγάλη γιορτή του γάμου σας θα διαρκέσει λίγες μόνο ώρες, όμως οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες θα σας συντροφεύουν για μια ζωή!

 

Όλγα Παπασωτηρίου

 

Η Δρ. Όλγα Σ. Παπασωτηρίου, Dr.med.dent Πανεπιστήμιο
του Μονάχου, αισθητική οδοντιατρική και Master of
Science στα οδοντιατρικά βιο-υλικά στο Boston University
των Η.Π.Α., είναι ομιλήτρια σε οδοντιατρικά συνέδρια
στη Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει άρθρα
σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Ασκεί την αισθητική οδοντιατρική σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

 

Δρ. OΛΓΑ Σ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
MULTI SPECIALIST DENTAL TEAM
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 35 Αθήνα
T. 210 7227045 - 210 7248524
www.my-smile.gr || Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αισθητικη Οδοντιατρικη Aesthetic Dentistry
dr.olgapapasotiriou

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /