EURODENTICA - Tο χαμόγελο της ευτυχίας

Η τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής είναι τόσο «απλή» όσο και μεγαλειώδης. Μετά από ενδελεχή εξέταση και πιθανή αποκατάσταση, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, κάθε προβλήματος της υγιεινής αλλά και της αισθητικής του στόματος και των δοντιών (π.χ προβλήματα τερηδόνας, περιοδοντίτιδας κ.λπ) ξεκινάει η διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο κατά την οποία οι ειδικοί επικολλούν στα υπάρχοντα δόντια και συγκεκριμένα στην επιφάνεια των 6-8 μπροστινών δοντιών, κατάλληλες όψεις συνθετικής ρητίνης ή όψεις πορσελάνης.

Πείτε το «ναι!» στη νέα σας ζωή που
μόλις αρχίζει, φορώντας το πιο όμορφο
και λαμπερό σας χαμόγελο.

Η μέρα του γάμου σας είναι αναμφίβολα από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωή σας. Έχετε φροντίσει ώστε όλα να είναι τέλεια, όλα να καθρεπτίζουν τη χαρά και τη συγκίνησή σας. Κι όταν μετά από καιρό θα βλέπετε τις γαμήλιες φωτογραφίες σας, τι καλύτερο από το να είστε περήφανοι για μια ακόμη «λεπτομέρεια» που φροντίσατε: το αψεγάδιαστο, αρμονικό και αστραφτερό σας χαμόγελο που χαρίζει λάμψη και σαγήνη σε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Η έμπειρη ομάδα της Εurodentica, του εξειδικευμένου πολυοδοντιατρείου με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή κο. Νίκο Κουβελά, έχει τον τρόπο και τα μέσα να φροντίσει για όλα τα απαραίτητα. Κι αν νομίζετε πως το ωραίο χαμόγελο είναι κάτι ...άπιαστο και ανέφικτο για εσάς, το εξειδικευμένο team της Eurodentica μπορεί να κάνει το άπιαστο όνειρο πραγματικότητα ακόμη και μέσα σε 4 ώρες! Κι αν αμφιβάλετε, κοιτάξτε απλώς στον καθρέπτη, ή μάλλον τις γαμήλιες φωτογραφίες σας!

Smile!
Ta φλας αστράφτουν κι εσείς οι δύο, το ομορφότερο ζευγάρι, επιδεικνύετε τα τέλεια χαμόγελά σας. Αυτό το τόσο λαμπερό στολίδι που πλέον κοσμεί τα πρόσωπά σας ήταν ίσως το καλύτερο γαμήλιο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας αλλά και στον αγαπημένο σας. Στη Εurodentica κάθε απορία σας γύρω από τις τεχνικές και τα στάδια της αισθητικής οδοντιατρικής θα λυθεί αμέσως, όπως από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε ασφάλεια αλλά και θα διαπιστώσετε πως βρίσκεστε σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και ολιστικά πολυοδοντιατρεία της χώρας. Με επικεφαλής τη Χειρουργό Οδοντίατρο κα. Ελένη Γκίζα που ασχολείται αποκλειστικά με αισθητικές αποκαταστάσεις, μια ομάδα από δέκα διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες όπως Ενδοδοντιστές, Περιοδοντολόγοι, Προσθετολόγοι, Εμφυτευματολόγοι κλπ. αλλά και γιατροί που ειδικεύονται στα laser και πλαστικοί χειρουργοί, θα μελετήσουν την περίπτωσή σας ομαδικά και θα δράσουν συνεργικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νέο χαμόγελο βήμα – βήμα
Η τεχνική της αισθητικής οδοντιατρικής είναι τόσο «απλή» όσο και μεγαλειώδης. Μετά από ενδελεχή εξέταση και πιθανή αποκατάσταση, εφόσον κρίνεται απαραίτητο, κάθε προβλήματος της υγιεινής αλλά και της αισθητικής του στόματος και των δοντιών (π.χ προβλήματα τερηδόνας, περιοδοντίτιδας κ.λπ) ξεκινάει η διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής. Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο κατά την οποία οι ειδικοί επικολλούν στα υπάρχοντα δόντια και συγκεκριμένα στην επιφάνεια των 6-8 μπροστινών δοντιών, κατάλληλες όψεις συνθετικής ρητίνης ή όψεις πορσελάνης. Το τέλειο και αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα διασφαλίζεται από το γεγονός πως ο ειδικός γιατρός θα κάνει μετρήσεις και θα μελετήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο σχήμα του προσώπου, το προφίλ, τον σωματότυπο κ.λπ. ώστε να επιλέξει την πλέον κατάλληλη και ταιριαστή όψη για το κάθε χαμόγελο. Λεπτομέρειες όπως το μέγεθος, το σχήμα, η κλίση και το χρώμα των δοντιών της νέας όψης καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.
EURODENTICA - Tο χαμόγελο της ευτυχίας

EURODENTICA Λίγο πριν το ναι!
Το νέο σας χαμόγελο είναι μια επένδυση για το κοινό σας μέλλον. Μια κίνηση που θα σας αποφέρει τόνωση της αυτοπεποίθησής σας, καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σας, περισσότερες αφορμές για να χαμογελάτε διάπλατα και να απολαμβάνετε αυτό το νέο «όπλο» της γοητείας σας. Είναι άλλωστε το κοινό μυστικό πολλών ανθρώπων του δημόσιου βίου ή του θεάματος που διαθέτουν αξιοζήλευτο, αφοπλιστικό χαμόγελο. Η αισθητική οδοντιατρική έχει πραγματικά τη δύναμη να μεταμορφώσει όχι μόνο το χαμόγελό σας αλλά και την καθημερινότητά σας. Κι ένα τέτοιο ανεκτίμητο δώρο, που κοστίζει 300€ ανά δόντι, αξίζει να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή να το προσφέρετε στον αγαπημένο σας. Η αισθητική οδοντιατρική απευθύνεται σε κάθε ενήλικο άντρα ή γυναίκα και μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμη και μερικές ημέρες πριν από το γάμο σας.

EURODENTICAΜπροστά στις κάμερες
Εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στη Eurodentica, κάντε «κλικ» στο www.eurodentica.gr και πιο συγκεκριμένα στα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά του Μega «Extreme Make Over». Εκεί θα δείτε πώς η εξειδικευμένη ομάδα της Eurodentica αναλαμβάνει δράση και μεταμορφώνει με ασφάλεια και ταχύτητα την εικόνα και κατ’ επέκταση τη ζωή πολλών καθημερινών ανθρώπων που έλαβαν μέρος σε αυτή την επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή.

Eurodentica Α.Ε
Πατησίων 150 & Αγ. Μελετίου, Τηλ./Fax: 210 825 7050-60 Κιν.: 6948 38 88 98, Αλαμάνας 3 & Δελφών, Μαρούσι - 3 όροφος (παραπλεύρως του Ιατρικού Κέντρου)www.eurodentica.gr

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /