Η ΙdDental Clinic σας χαρίζει το τέλειο χαμόγελο την ημέρα του γάμου

Δεδομένου ότι θα υπάρξουν άπειρες στιγμές την ημέρα του γάμου σας (αλλά και των ημερών πριν από αυτόν) που θα σας ζητηθεί να χαμογελάσετε, είναι απαραίτητο να δώσετε την δέουσα προσοχή στα δόντια και το χαμόγελό σας εγκαίρως. Ευτυχώς στις μέρες μας, τα περισσότερα προβλήματα των δοντιών διορθώνονται, χαρίζοντας μας όχι μόνο όμορφο χαμό­γελο, αλλά και αυτοπεποίθηση. Αυτό μάλιστα το επιβεβαιώνει ρητά και ο επικεφαλής οδοντίατρος της idDental Clinic, Dr. Ιωάννης Ζιούνας.

Η idDental Clinic δημιουργήθηκε με σεβασμό στις ανάγκες του ασθενή, με τεχνολογική υποδομή, υψηλή αισθητική και υπερσύγχρονο εξοπλισμό προσφέ­ροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ένα μεγάλο εύρος οδοντιατρικών υπηρεσιών. Στόχος της idDental Clinic είναι πάντα η υψηλή ποιότητα παροχής όλων των υπηρεσιών στοματικής υγείας αλλά και η διατή­ρηση του αποτελέσματος κάθε θεραπείας, με τη χρήση σύγχρονων, κλινικά δοκιμασμένων υλικών και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Μπορεί η λέξη χαλάρωση σπάνια να συνδέεται με την οδοντιατρική επίσκεψη, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει στην idDental Clinic, όπου έχει διαμορφωθεί ένα ιατρείο αισθητικά άρτιο, λειτουργικό, φωτεινό, άνετο, χαλαρωτικό τόσο στους χώρους αναμονής όσο και στα δύο δωμάτια οδοντιατρικών εργασιών.
Ένα όμορφο χαμόγελο δεν είναι λοιπόν πια ένα άπιαστο όνειρο χάρη στην αισθητική οδοντιατρική. Ο επικεφαλής οδοντίατρος της idDental Clinic, Ιωάννης Ζιούνας μας αναλύει τις δύο πιο δημοφιλείς μεθόδους για ένα τέλειο χαμόγελο.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ
Η λεύκανση δοντιών είναι ίσως μια από τις πιο διαδεδομένες και εύκολες τεχνικές άμεσης βελτίωσης του φυσικού χαμόγελου. Αφαιρεί τις χρωστικές που έχουν απορροφήσει τα δόντια μας μετά από την κατανάλωση καφέ, τσαγιού, τσιγάρου, κόκκινου κρασιού και διαφόρων άλλων τροφών. Είναι η μόνη αισθητική θεραπεία που είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη για τα δόντια μας και δεν τα βλάπτει εφόσον βέβαια πραγματοποιείται από καταρτισμένο οδοντίατρο.

Η λεύκανση μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους:
• Στο σπίτι με ειδικούς νάρθηκες και λευκαντικό τζελ για μια περίοδο 10-15 ημέρες:
Πρόκειται για μια αρκετά εύκολη και απλή διαδικασία, ο οδοντίατρος παίρνει αποτυπώματα για την κατασκευή των ειδικών ναρθήκων, στη συνέχεια οι νάρθηκες δοκιμάζονται στον ασθενή και γίνεται λεπτομερής περιγραφή της διαδικασίας που πρέπει να εφαρμόσει στο σπίτι αναφορικά με την ποσότητα του τζελ υπεροξείδιου αλλά και τι να προσέξει.

Λεύκανση στο ιατρείο με την λάμπα Zoom σε μόλις μόνο μια ώρα:
Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η πιο απλή αλλά και η πιο γρήγορη. Ο οδοντίατρος προετοιμάζει τα δόντια και τα καλύπτει με το τζελ το οποίο ενερ­γοποιείται με την βοήθεια της είδικης λάμπας Zoom. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενης φεύγει με ένα καινούργιο λαμπερό χαμόγελο, μέχρι και έξι τόνους λευκότερο!


Τι πρέπει να προσέξουμε πριν κάνουμε λεύκανση δοντιών
Είναι πολύ σημαντικό να έχει προηγηθεί ένας πλήρης στοματικός και ακτινογραφικός έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων στα ούλα όπως η ουλίτιδα ή κάποιο χαλασμένο δόντι. Συστήνεται πριν ξεκινήσουμε την λεύκανση να έχει γίνει ένας καλός καθαρισμός ώστε τα ούλα και τα δόντια να είναι σε άριστη κατάσταση ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές.

Πρέπει να γνωρίζουμε όμως ότι η λεύκανση έχει αποτέλεσμα μόνο πάνω σε φυσικά δόντια και όχι σε σφραγίσματα, θήκες, όψεις ρητίνης ή πορσελάνης. Σ’ αυτή την περίπτωση, γίνεται πρώτα η διαδικασία της λεύκανσης και μετά η αντικατά­σταση των παλιών εργασιών στον καινούργιο, επιθυμητό τόνο.  
Κατά την διάρκεια της λεύκανσης, τα δόντια είναι πιο ευαίσθητα στο κρύο και σε τροφές και υγρά με έντονες χρωστικές.
Με αλλα λόγια, επειδή έχουν ανοίξει οι «πόροι» των οδοντοσωληναρίων για να φύγουν οι χρωστικές απο τα δόντια, με τον ίδιο τρόπο μπορούν να ξαναεισχωρήσουν με την κατανάλωση κόκκινου κρασιού ή κάποιας αντίστοιχης τροφής, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της λεύ­κανσης. Για τον λόγο αυτό, συνίσταται η αποφυγή κατανάλωσης κόκκινου κρασιού και τροφών όπως κεράσια, παντζάρια κ.ο.κ.

ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ
Γίνεται με τη χρήση λεπτών αοράτων ορθοδοντικών ναρθήκων σε αντίθεση με τη συμβατική θεραπεία με τα σιδεράκια και πρόκειται ίσως για την πιο καινοτόμο τεχνική της ορθοδοντικής (Invisalign, Clear Aligners). Μπορεί να εφαρμοστεί σε ηλικίες από 16-80 ετών και συνήθως προτιμάτε από ενήλικες, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς - λόγω της ιδανικής εφαρμογής τους - δεν επηρεάζεται η αισθητική  εικόνα του χαμόγελου.
Είναι μια επαναστατική μέθοδος συγκεκριμένα σε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σχεδιάζεται το σωστό διορθωμένο χα­μόγελο, στη συνέχεια με την βοήθεια 3D εκτυπωτών κατα­σκευά­ζονται εκμαγεία και τέλος οι διαφανείς νάρ­θηκες που θα χρησι­μο­ποιήσει ο ασθενής.
Οι νάρθηκες αυτοί εφαρμόζονται με ακρίβεια στην άνω και κάτω γνά­θο και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο στόμα μετακινούν προοδευτικά τα δόντια. Συνήθως παραμένουν στο στόμα για 10-15 ημέρες – για να υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα – και αντικαθίστανται διαδοχικά, έως ότου επιτευχθεί́ το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα συμβατικά σιδεράκια, αλλα από την στιγμή που οι νάρθηκες είναι αόρατοι και όχι μόνιμοι, θα λέγαμε ότι υπερτερεί σημαντικά.
Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφερόμενες
υπηρεσίες, μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ:

idDental Clinic
Υψηλάντου 20 – 22,Κολωνάκι, Tηλ.: 210 7242211
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       www.iddentalclinic.com

id clinic 04

id clinic 02

id clinic 03

id clinic 05

id clinic 06 07

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /