Train like the stars!

Γιατί να πάτε εσείς στο γυμναστήριο όταν ο γυμναστής μπορεί να έρθει σε σας; Στο σπίτι; Στο γραφείο; Στο κοντινό παρκάκι; Όπου και όποτε σας βολεύει ο personal trainer θα σας βοηθήσει να διώξετε ό,τι είναι επάνω σας… περιττό.

Γιατί να πάτε εσείς στο γυμναστήριο όταν ο γυμναστής μπορεί να έρθει σε σας; Στο σπίτι; Στο γραφείο; Στο κοντινό παρκάκι; Όπου και όποτε σας βολεύει ο personal trainer θα σας βοηθήσει να διώξετε ό,τι είναι επάνω σας… περιττό.

Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε συμμετοχή στο γυμναστήριο χωρίς όμως να… συμμετέχετε! Μήπως το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο αλλά το ωράριο, η κούραση και οι εκκρεμότητες δεν σας επιτρέπουν να είστε συνεπείς στις αθλητικές υποχρεώσεις σας; Κι όμως η αλήθεια είναι ότι το θέλετε τόσο πολύ! Και μάλιστα τώρα… που ετοιμάζεστε για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας: το γάμο σας! Γι αυτό και η All Fitness δεν σχεδιάζει κανένα πρόγραμμα χωρίς να μιλήσει πρώτα μαζί σας. Όσο δύσκολη κι αν είναι η καθημερινότητά σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να απολαμβάνετε –χωρίς απουσίες- το γυμναστικό σας πρόγραμμα όπου κι όποτε θέλετε. Κι αν πρόκειται σύντομα να φορέσετε ένα αποκαλυπτικό κατάλευκο νυφικό, μη φοβάστε. Σίγουρα ο personal trainer της All Fitness, θα βρει τον τρόπο να δώσει στα χέρια και την πλάτη σας τη γράμμωση που ονειρεύεστε. Έχετε απορίες; Κι εμείς. Γι αυτό ρωτήσαμε την ιδιοκτήτρια και ψυχή του All Fitness Ελένη Γεωργίου όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

 

all fitness

 

• Γιατί να προτιμήσει κάποιος τα προγράμματα της Αll Fitness από το γυμναστήριο της γειτονιάς του;

Οι διαφορές είναι πολλές. Ακόμα και η φιλοσοφία μας είναι τελείως διαφορετική. Τα προγράμματα της All Fitness σχεδιάζονται ειδικά για τον κάθε ασκούμενο έπειτα από συζήτηση μαζί του και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες του. Για τον κάθε πελάτη δημιουργείται ένας προσωπικός φάκελος με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί ανά περίοδο. Κρατάμε το ιστορικό εξέλιξής του κι έτσι μπορούμε να συγκρίνουμε τα στοιχεία. Στα γυμναστήρια η φιλοσοφία είναι διαφορετική. Τα προγράμματα τους είναι μαζικά και ενδεικτικά. Στην πραγματικότητα αποτελούν απλώς έναν χώρο με εξοπλισμό διαθέσιμο για χρήση στον κάθε συνδρομητή τους, χωρίς προσωπική παρακολούθηση και καθοδήγηση. Και εδώ έγκειται η μεγαλύτερη διαφορά μας.

Η All Fitness διακρίνει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Σχεδιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής από στοχευμένες ασκήσεις, παρακολουθεί την εξέλιξη του και προσαρμόζει/ανανεώνει το πρόγραμμά του όταν χρειάζεται, και φυσικά, ικανοποιεί τον πελάτη επιτυγχάνοντας τους στόχους του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπουδαιότερο όλων όμως είναι το γεγονός ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το χώρο της γυμναστικής του! Αυτή η παροχή αποτελεί μοναδική υπηρεσία της All Fitness, έτσι και μοναδικό πλεονέκτημα. Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει από μια ποικιλία προγραμμάτων γυμναστικής, όπως ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, Yoga, Pilates, τρέξιμο, χορό, στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού του, του γραφείου ή ακόμη στο πάρκο της γειτονιάς ή την κοντινή παραλία!

 

all fitness bridal back

 

• Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες για τα προγράμματα σας για νύφες και γαμπρούς;

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα της All Fitness για νύφες και γαμπρούς έχουν τα εξής οφέλη: -Για τη νύφη, μπορούμε να εστιάσουμε στη γράμμωση ειδικών σημείων του σώματος που θα αναδεικνύονται από το νυφικό, όπως για παράδειγμα χέρια και πλάτη, παράλληλα με ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος.

-Για τους γαμπρούς, μπορεί να σχεδιαστεί πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης ή πρόγραμμα αδυνατίσματος.
Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα All Fitness, το ζευγάρι θα απαλλαχθεί πλήρως τουλάχιστον από το άγχος της γυμναστικής, αφού η μόνη υποχρέωσή του θα είναι η παρουσία του στις προγραμματισμένες συνεδρίες. ‘Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η All Fitness.

 

all fitness 3

 

• Πόσο γρήγορα μπορεί να βρει μία νύφη τη φόρμα της και πόσο συχνές είναι οι προσωπικές συνεδρίες με τον γυμναστή;

Η κάθε περίπτωση διαφέρει αλλά κατά μέσο όρο 3 μήνες πριν το γάμο είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να ρυθμιστούν οι διατροφικές συνήθειες, να γίνουν αρκετές ασκήσεις και να φανούν τα αποτελέσματα.

• Όλοι έχουμε ακούσει για τους αστέρες του Ηοllywood που απολαμβάνουν προγράμματα fitness και διατροφής με έναν προσωπικό trainer. Mε λίγα λόγια οι υπηρεσίες που προσφέρετε έχουν συσχετιστεί με «υψηλά οικονομικά βαλάντια». Σε τι επίπεδα κυμαίνεται το κόστος της All Fitness;

Κάθε μεμονωμένο μάθημα κοστίζει 40 ευρώ αλλά συμφέρει κάποιον να διαλέξει το δικό του πακέτο που θα του έρθει πιο οικονομικά.

•Πόση ώρα διαρκεί ένα ενδεικτικό session με τον trainer;

Το κάθε session διαρκεί μια ώρα.

• Πρέπει να υπάρχει πολύς χώρος στο σπίτι για να γυμναστεί κάποιος με τον προσωπικό γυμναστή;

Όχι, το αντίθετο. Ο χώρος ενός τυπικού καθιστικού αρκεί για να πραγματοποιηθεί η κάθε άσκηση.

• Κάποιες φορές μόνο η γυμναστική δεν είναι αρκετή. Πρέπει να προσέξουμε και τη διατροφή μας.

 

Η All Fitness έχει μια ομάδα ικανών διατροφολόγων κι έτσι δίνουμε την επιλογή στον πελάτη να συνδυάσει παράλληλα με το πρόγραμμα γυμναστικής του, ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


INFO:
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κ. Γεωργίου στο 6932 392269 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να διαβάσετε περισσότερα σερφάρετε στο www.allfitness.gr και μην ξεχάσετε να κάνετε Like! Στο Facebook

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /