6 ταλαντούχοι και γνωστοί φωτογράφοι γάμου μας λένε πως να πετύχουμε τις ιδανικές φωτογραφίες στο γάμο προορισμού!

Είναι μύθος ότι οι φωτογραφίες φτιάχνονται με την κάμερα... φτιάχνονται με το μάτι, την καρδιά και το μυαλό”, είπε κάποτε ο Aνρί Καρτιέ Μπρεσσόν, ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους του 20ου αιώνα.

Το White Wedding αναζήτησε μερικούς από τους δημιουργικότερους destination wedding photographers και cinematographers της χώρας που κάνουν ακριβώς αυτό. Εικόνες που μας ταξιδεύουν, τρυφερές ιστορίες, στιγμές αυθεντικές και άπλετο ελληνικό φως στις σελίδες τους μας συγκινούν και μας υπενθυμίζουν ότι τα όνειρα βγαίνουν εν' τέλει αληθινά.

Sotiris Tsakanikas: Κάθε γάμος είναι μοναδικός όσο και ο χαρακτήρας του ζευγαριού. Αν υπάρχουν μικρά αντικείμενα που κουβαλούν την ιστορία σας, το πέπλο της μητέρας σας, οι βέρες των γονιών σας, κάποιο κειμήλιο, ή λεπτομέρειες του προορισμού σας που εκφράζουν το στυλ και την προσωπικότητα σας εντάξτε τα στη φωτογράφισή σας. Δεν υπάρχει τίποτε ομορφότερο από την αυθεντικότητα.

tsakanikas 1

 

HannaMonika Photography: Επιλέξτε ένα φωτογράφο του οποίου τη δουλειά αγαπάτε. Αν είστε λάτρεις των λεπτομερειών, αν σας συγκινεί το απαλό φως ενός προορισμού, ή αν απλά σας ενδιαφέρουν οι αληθινές στιγμές εμπιστευτείτε εκείνον / εκείνους που ήδη γνωρίζουν καλά πώς να συγκεντρώνουν αυτά τα στοιχεία. Η εμπιστοσύνη μεταξύ σας θα φέρει ένα πραγματικά συγκινητικό αποτέλεσμα.

hannamonika 1

 

George Kossieris: Στο πέρασμα του χρόνου θα νιώσετε ευγνωμοσύνη για τις τρεις (ή περισσότερες) γενιές που συναντήθηκαν στις φωτογραφίες του γάμου σας, και ερχόμενοι από μακριά σας αγκάλιασαν, γέλασαν ή έκλαψαν μαζί σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε όλους τους συγγενείς σας στις φωτογραφίες, και ασφαλώς να απαθανατίσετε τους γηραιότερους αγαπημένους.

kossieris 1

kossieris 2

 

Babis Tsoukias: Το ταξίδι και οι διαρκείς προετοιμασίες πριν ή κατά τη διάρκεια της ωραιότερης μέρας μπορεί να μην σας αφήσουν όσο χρόνο επιθυμείτε για φωτογραφίες έξω από το χώρο της δεξίωσης. Ζητήστε από το φωτογράφο σας να σχεδιάσετε μερικές ώρες την προηγούμενη ή την επόμενη του γάμου ώστε να έχετε όσο χρόνο επιθυμείτε για ήσυχα γαμήλια πορτραίτα σε όμορφους εξωτερικά locations.

tsoukias 1

tsoukias 2

 

Beyond My Eyes: Στη γαμήλια φωτογράφιση δεν είναι πάντοτε απαραίτητο ένα μεγαλειώδες σκηνικό. Αν και όλοι αγαπάμε τα κινηματογραφικά τοπία των destination γάμων μπορείτε να έχετε πραγματικά μαγικές εικόνες στο πιο απλό κτήμα. Ένας περίπατος στα στάχια, μια αυθόρμητη ιπτάμενη αγκαλιά, η όμορφη χημεία, ακόμη και τα ιδιωτικά σας αστεία ως ζευγάρι θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.

kontostavalkis 1

 

George Galanopoulos: Οι καλύτεροί σας φίλοι στέκονται πάντα στο πλευρό σας και οι φωτογραφίες μαζί τους την ημέρα του γάμου σας σε έναν προορισμό είναι απίστευτα διασκεδαστικές. Μη διστάσετε να αφιερώσετε 30' από το χρόνο της φωτογράφισης στα bridal parties που θα αναδείξουν το χαρακτήρα όλων και θα σας χαρίζουν ζεστά χαμόγελα κάθε φορά που θα τις κοιτάζετε.

galanopoulos 2

galanopoulos 5

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /