H Sparkling Day Events στο πλευρό σας για δωρεάν συμβουλές και παροχές για την οργάνωση του γάμου σας!

Η Σοφία Φάκου, wedding planner της Sparkling Day events είναι στο πλευρό κάθε μέλλουσας νύφης για να κάνει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, μοναδική!

 

 

Στόχος της Sparkling Day events είναι να μετατρέψει την ημέρα του γάμου σας σε μια λαμπερή γιορτή, γεμάτη ευχάριστες στιγμές για τους παρευρισκόμενους.

new

Η Sparkling Day events, με αφορμή τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης μας και με βασική μας προτεραιότητα την ενίσχυση της ψυχολογίας των συνανθρώπων μας, αποφάσισε να προσφέρει σε όλα τα ζευγάρια, τα οποία καλούνται να ακυρώσουν, να αναβάλλουν ή απλώς να αλλάξουν το γάμο τους, συμβουλές και βοήθεια για τις αλλαγές εντελώς δωρεάν!

 Untitled 1 1

 

Η ομάδα της Sparkling Day events είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε!

sparkling day parou 2 reduced

 

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι πελάτης ούτε να έχει συμφωνήσει συνεργασία με τη Sparkling Day eventsκαι φυσικά ούτε και δεσμεύεται για κάτι στο μέλλον!

Οι επαγγελματίες της Sparkling Day events είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, να βοηθήσουν στην αλλαγή ημερομηνιών και να συμβουλέψουν το ζευγάρι και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί!

 Δείτε περισσότερα εδώ:

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /