All Around Events: Ρομαντικός παραμυθένιος γάμος στη μαγεία ενός Πύργου

Η event planner Ιωάννα Κουτσουλέρη της Αll Around Events και το studio ανθοδετικής Elias_Flower_designer_by Giannis, μάς ταξιδεύουν σε ένα δημιουργικό και παραμυθένιο ταξίδι.


Η δημιουργική event planner Ιωάννα Κουτσουλέρη της Αll Around Events και το studio ανθοδετικής Elias_Flower_designer_by Giannis εμπνευστήκαν αυτό το μαγικό ρουστίκ σκηνικό από μια άλλη εποχή -ίσως και μια άλλη χώρα- και μας συνεπήραν σε ένα υπέροχο παραμύθι που έχει σίγουρα happy end. 

Αφήστε τις σκέψεις σας να ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο που τόσο έχει λείψει σε όλους και ακολουθήστε μας, σε αυτό το ταξίδι των ονείρων.
Για τις συνθέσεις επιλέχθηκαν Garden τριαντάφυλλα, ορτανσία, ορχιδέες Vanda, Clematis και φθινοπωρινά φύλλα με μία χρωματική παλέτα των λουλουδιών που βασίστηκε στις αποχρώσεις των γήινων, ζεστών χρωμάτων με κάποιες πινελιές ροζ και φούξια.

H διακόσμηση στο νυφικό τραπέζι περιείχε πράσινα και χρυσά στοιχεία, με το κοραλλί και το κίτρινο να ζωντανεύουν και να ενισχύουν τον συνολικό συνδυασμό χρωμάτων.

Για το τραπέζι candy bar, επιλέχθηκαν γήινα χρώματα με κάποια αποξηραμένα λουλούδια και Pampas. Εντυπωσιακά πράσινα κεραμικά βάζα και χειροποίητα μαροκινά φανάρια τοποθετήθηκαν γύρω από την αντικέ κονσόλα, η οποία στολίστηκε με υπέροχα εδέσματα όπως αυτά σε σχήμα τριαντάφυλλου. Τα διακοσμητικά αντικείμενα σε αποχρώσεις χρυσού και μπρούτζου συμπλήρωσαν και αυτά τον αρχοντικό αέρα. Η εκρού τούρτα με τα σομόν τριαντάφυλλα να την πλαισιώνουν, παραπέμπει σε σκηνικό άλλης εποχής. Το πεπαλαιωμένο ροζ του τοίχου χάριζε μια έντονη vintage αίσθηση, σε μία από τις εκπληκτικότερες γωνιές του Πύργου. Τα ξύλινα έπιπλα έδιναν ένα ρουστίκ ύφος στο όλο σκηνικό, σε συνδυασμό με το αρχοντικό στυλ.

 

ALL AR 01

 

ALL AR 02 JOHN IOANNA

 ALL AR 04 cake florals pool

ALL AR 03 cake florals pool

ALL AR 06 table under tree

ALL AR 08

ALL AR 07

ALL AR 05 florals pool

ALL AR 09

ALL AR 11

 

Planning, Styling & Design:  ALL AROUND EVENTS
Florals: @elias_bygiannis_flowerdesigner
Venue: @pyrgosmelissourgou
Photography: @steliostsikas
Furniture: @tore_event_furniture_rentals

 Props: @prop_deco_rentals
Art de la table rentals: @3bizgr
Wedding Cake & Desserts: @spitikesdimiourgies


























 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /