O wedding photographer Kώστας Τσιλογιάννης, αποτυπώνει τις στιγμές σας, και δημιουργεί μία μοναδική φωτογραφική εμπειρία

Ο Κώστας Τσιλογιάννης μαγεύτηκε από την τέχνη της φωτογραφίας από πολύ μικρή ηλικία. Το 2006, δημιούργησε το studio Shoot-Me και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην αισθητική και την σύνθεση, αιχμαλωτίζει με επιτυχία τις ξεχωριστές στιγμές σας, δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφική εμπειρία.


Τα χρώματα της φύσης και οι απαλοί τόνοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς του, τα οποία και αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Άλλωστε, όπως δηλώνει και ο ίδιος «Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν την δυναμική αξία να κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις στον χρόνο. Κάθε στιγμή είναι μοναδική, όπως και εσείς».


Έχοντας ως έδρα την πανέμορφη πόλη του Βόλου, ο ταλαντούχος φωτογράφος στήνει ανεπανάληπτα φωτογραφικά σκηνικά όχι μόνο στο Βόλο και στο Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, αλλά και στα τα υπέροχα νησιά των Σποράδων και σε όλη την Ελλάδα.

 

kt couple seashore photography 2022 20

kt bride with veil 2022 10

kt 2brides 2022 15

kt couple tracks 2022 04

kt couple in cobblestone 2022 09 1

kt photography 2022 08   

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟN KΩΣΤΑ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ  ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /