Στο Floral Events στον Βόλο, ο Μάξιμος Ζάντζος δημιουργεί ανθοστολισμούς-έργα τέχνης

Σε μία από τις πιο ζωντανές ελληνικές πόλεις, στον Βόλο, που ξαπλώνει στους πρόποδες του Βουνού των Κενταύρων, στο Πήλιο, λειτουργεί από το 1973 το διακεκριμένο ανθοπωλείο της περιοχής και ένα από τα πιο ποιοτικά της χώρας

Βασικά, δεν πρόκειται μόνο για ένα ανθοπωλείο που αναλαμβάνει γαμήλιους ανθοστολισμούς και τη διακόσμηση της πιο ξεχωριστής βραδιάς της ζωής σας.

Το Floral Events του Μάξιμου Ζάντζου, που φέτος γιορτάζει μισό αιώνα από την ίδρυσή του, λειτουργεί ταυτόχρονα και ως εταιρεία wedding planner, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας -πάντα σε απόλυτη επικοινωνία και συνεννόηση μαζί σας- από την τελετή μέχρι τη δεξίωση. Κι όχι μόνο, στον Βόλο. Δραστηριοποιείται και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και φυσικά σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η πλειοψηφία των γάμων που γίνονται από ξένους στη Μαγνησία φέρουν την υπογραφή του, τόσο στη διακόσμηση, όσο και στην οργάνωση.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Floral Events να ξεχωρίζει και να χαίρει τέτοιου κύρους στον χώρο της οργάνωσης γάμου; Από τη μία, το ασίγαστο πάθος που μετουσιώνεται σε έμπνευση, φαντασία, δημιουργία και ποιότητα. Από την άλλη, η μακρόχρονη εμπειρία που δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά εξελίσσεται διαρκώς και προσφέρει πρωτότυπες ιδέες, μοναδική αισθητική, συνδυασμούς και δεσίματα που δεν συναντάς εύκολα. Θέλει τέχνη να δημιουργείς μικρά ή μεγάλα, μα πάντα ξεχωριστά, ανθισμένα έργα και ο Μάξιμος Ζάντζος αν μη τι άλλο την κατέχει.

Τα λουλούδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γάμου και με το Floral Events το ταξίδι της διοργάνωσης γίνεται κυριολεκτικά μία ανεξίτηλη στιγμή στον χρόνο.

 

 

floral fuschia wreath

floral 3 couple

floral 05f purple red

floral 800

floral 4 urns

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /