Γιώργος Μαρκάτης – Εικόνα με συναίσθημα

Ο φωτογράφος Γιώργος Μαρκάτης, με τη γυναίκα του Μαρία και μια ομάδα συνεργατών ειδικεύονται στην καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, βάπτισης και πορτρέτων.

“Η φωτογραφία είναι ένα πάθος που με ακολουθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν έκανα τα πρώτα μου κλικ με την Κiev 4 του πατέρα μου, την οποία ακόμα έχω και χρησιμοποιώ πού και πού για να ταξιδεύω στο παρελθόν” λέει ο Γιώργος και μας προσκαλεί να περιηγηθούμε στην ιστοσελίδα http://georgemarkatis.com για να δούμε μόνοι μας όλα όσα τον εμπνέουν. “Αυτό το πάθος σε συνδυασμό με τα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με την καλλιτεχνική φωτογραφία, με ώθησε να ακολουθήσω το όνειρο μου και να γίνω επαγγελματίας” εξηγεί.

George Markatis

Κάθε γάμος για τον Γιώργο και την ομάδα του είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές απαιτήσεις. “Η δουλειά μας είναι να τον απαθανατίσουμε φωτογραφικά και κινηματογραφικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καταγράφοντας όλα τα συναισθήματα, τις στιγμές, τα ακούσματα αλλά επίσης το όραμα και τις ιδέες που έχει το ζευγάρι για τις εικόνες αυτής της υπέροχης ημέρας. Το καλύτερο επιστέγασμα για την δουλειά μου σαν φωτογράφος είναι να βλέπω τις αντιδράσεις και τα χαμόγελα στα πρόσωπα του ζευγαριού όταν αντικρίζει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του γάμου του”.
Ο Γιώργος Μαρκάτης αναλαμβάνει και την κινηματογράφηση κάθε event από μια απλή μονοκάμερη κάλυψη μέχρι ολόκληρες παραγωγές με πολλαπλές κάμερες, steady cams, sliders, drones κλπ....!

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!!!

George Markatis

George Markatis

George Markatis

INFO
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 6944772560

 

Pin It