Δημήτρης Διακογιάννης – Καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου σαν... παραμύθι

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν αν μπορούσατε να ζήσετε έναν πραγματικά παραμυθένιο γάμο; Αν όλα γύρω σας θύμιζαν μαγεία και ξεχείλιζαν ρομαντισμό εκείνη τη μοναδική στιγμή της ζωής σας; Ίσως να μην μπορείτε να φέρετε τη μαγεία του παραμυθιού στο γάμο σας, ο φωτογράφος Δημήτρης Διακογιάννης όμως μπορεί να γεμίσει με μαγευτικές πινελιές παραμυθιού τις φωτογραφίες σας.

Η φωτογράφιση της ιδιαίτερης αυτής μέρας της ζωής σας γίνεται από τον Δημήτρη Διακογιάννη και τους συνεργάτες του πάντα με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία. Πλέον όμως μπορείτε να ζητήσετε μια πρόσθετη, προνομιακή δυνατότητα: Στην εξειδικευμένη τεχνική και τον άρτιο σχεδιασμό προσθέστε μια πρωτοποριακή επεξεργασία των φωτογραφιών που τις γεμίζει με νότες φαντασίας και τις κάνει να θυμίζουν ένα ζωντανό παραμύθι. Μέσα από την προσωπική ματιά και την καλλιτεχνική προσέγγιση, οι φωτογραφίες αποκτούν ένα ιδιαίτερο στυλ και μια αίσθηση μυστηριώδη που τις κάνει πραγματικά έργα τέχνης. Το αποτέλεσμα είναι εξολοκλήρου ατμοσφαιρικό και το παραμυθένιο στοιχείο κυριαρχεί μέσα από ιδιαίτερες σκιάσεις, αντανακλάσεις και προσεγμένες λεπτομέρειες. Η συμπληρωματική αυτή δυνατότητα στο στυλ επεξεργασίας και λήψης απαιτεί όχι μόνο ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσέγγιση αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό και βαθιά γνώση της τέχνης της φωτογραφίας.

00 introIMG 0090 2 Edit

25 introIMG 6585c

Η μοναδική στιγμή της ζωής σας σε ένα άλμπουμ

Οι φωτογραφίες γάμου απαιτούν δημιουργικότητα και τεχνογνωσία. Με τον κατάλληλο φωτισμό και φυσικά με συμμάχους τη φαντασία και τις άρτιες τεχνικές γνώσεις ο Δημήτρης Διακογιάννης και οι συνεργάτες του δημιουργούν στιγμές και ατμόσφαιρα ακόμη και σε περιβάλλοντα που πιστεύατε πως δεν είναι δυνατό να υπάρξουν. “Στη φωτογράφιση ο φωτογράφος γάμου ασχολείται με την καταγραφή και αποτύπωση αυτής της μοναδικής στιγμής της ζωής σας” λέει ο φωτογράφος. “Γνωρίζουμε ότι την ημέρα εκείνη θέλετε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό εμείς φροντίζουμε ώστε τελικά να φαίνονται και τέλεια στις φωτογραφίες γάμου σας. Για τον λόγο αυτό γνωρίζουμε πως δεν πρέπει να επιφορτίζεστε με το άγχος για το φωτογραφικό κομμάτι και φροντίζουμε ώστε να απολαύσετε την κάθε στιγμή εκείνης της ημέρας έχοντας τη σιγουριά ενός επαγγελματικού και καλαίσθητου αποτελέσματος”. Ξέροντας πως έχετε αναλάβει τη σχολαστική οργάνωση αυτής της μέρας με όλο το μεράκι και την αγάπη σας, ο φωτογράφος γάμου αναλαμβάνει να ολοκληρώσει το κομμάτι αυτό με την καλλιτεχνική του προσέγγιση και την ευρηματικότητα που απαιτείται.
Από τη στιγμή της προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης, τον στολισμό του χώρου που πραγματοποιηθεί η τελετή, τα στέφανα και τις λαμπάδες ως το φιλί του ζευγαριού και τη συγκίνηση συγγενών και φίλων, ο έμπειρος φωτογράφος γάμου είναι εκεί για να τις κρατήσει μέσα σε φωτογραφίες που θα ξεχωρίζουν για το στυλ και τη φινέτσα τους.

16 introIMG 2747b

14aIMG 3632

 

Η τελετή του γάμου σας και η δεξίωση μέσα από ένα βίντεο γάμου

“Γνωρίζουμε πως θα θέλετε ακόμη και μετά από χρόνια να δείτε ξανά τις στιγμές της ξεχωριστής αυτής μέρας και να θυμηθείτε όλα εκείνα τα πρόσωπα που σας συντρόφευσαν σε αυτή” εξηγεί ο Δημήτρης Διακογιάννης. “Το βίντεο γάμου θα έχει κλείσει μέσα του όλες εκείνες τις στιγμές από την προετοιμασία του ζευγαριού, το μυστήριο αλλά και από τη δεξίωση του γάμου σας. Στη διάθεσή μας έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες που ειδικεύονται στην εικονοληψία και που διαθέτουν την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και την καλλιτεχνική ματιά για να σας δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο κομμάτι της καλλιτεχνικής εικονοληψίας συνεργαζόμαστε με βραβευμένους επαγγελματίες που διακρίνονται για την ιδιαίτερη ματιά και το ξεχωριστό ύφος της δουλειάς τους”.
Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι είναι σε θέση να επιλέξει μέσα από μια γκάμα προτάσεων για την καλύτερη εικονοληψία, έχοντας πάντα τη σιγουριά ότι το αποτέλεσμα θα είναι προσαρμοσμένο στις ξεχωριστές απαιτήσεις του.Ένας γάμος, όμως, δεν περιλαμβάνει μονάχα στημένες, δημιουργικές – καλλιτεχνικές φωτογραφίες. “Κυνηγάω τη στιγμή, τις ματιές του ζευγαριού όταν αντικρίζει ο ένας τον άλλο, το δάκρυ, το χαμόγελο, την αμηχανία. Τα βουρκωμένα μάτια του πατέρα, τη συγκίνηση της μητέρας, το χειροκρότημα των καλεσμένων, τις φωνές των φίλων. Μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα σφιχτό κράτημα στο χέρι. Όλες οι στιγμές που κρυφά ή φανερά ξεχειλίζουν από συγκίνηση, όλες οι αυθόρμητες εκφράσεις των προσώπων πρέπει να αιχμαλωτιστούν στη φωτογραφία μέσα από την έμπειρη ματιά και την καλλιτεχνική προσέγγιση του φωτογράφου γάμου” .

14kIMG 4089.jpg

Δες περισσότερα στο http://www.ddiakogiannis.gr

Pin It