La Fleuriste-Anastasia Thiveou

ATHENS - PORTO HELI
+30 27540 53483
+306983 595014

Η Αναστασία Θηβαίου του La Fleuriste σχεδιάζει και ομορφαίνει τις σημαντικότερες στιγμές σας!

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανθοδιακόσμησης , η Αναστασία Θηβαίου και το La Fleuriste σχεδιάζουν, διακοσμούν και ομορφαίνουν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

Ο στολισμός και η διακόσμηση του γάμου είναι πολλά περισσότερα από μια αισθητική εμπειρία. Με πολυετή εμπειρεία στον σχεδιασμό και στολισμό κοινωνικών events και εκδηλώσεων η Αναστασία Θηβαίου δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα και Πόρτο Χέλι αλλά αναλαμβάνει events σε όλη την Ελλάδα.

Εξειδικεύεται στον σχεδιασμό μοναδικών θεμάτων διακόσμησης με άποψη, στυλ, κομψότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να αποτυπώνεται η ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε ζευγαριού. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά της La Fleuriste να ξεχωρίζει σε συνδυασμό με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που την διακρίνει.

Εκτός από το γνωστό ανθοπωλείο, οι υπηρεσίες οργάνωσης συμπληρώνονται με την ιδιόκτητη εταιρεία εξοπλισμού η οποία καλύπτει τις ανάγκες ενός event με υπέροχα σερβίτσια, έπιπλα, και με μία ευρεία γκάμα από ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /