Jim Labraco Floral Arts

+30 6909 157 963

Jim Labraco Floral Arts- η μαγεία και το παραμυθένιο είναι συνυφασμένα σε κάθε ανθηρή δημιουργία του ταλαντούχου floral designer.

Ο Jimmy Λαμπρακόπουλος, εδώ και 30 χρόνια κυριαρχεί στον χώρο της ανθοδετικής, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για κάθε είδους εκδηλώσεις. Με στόχο να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας και να μας κάνει να αναλογιστούμε την Ρομαντικές, μεσογειακές αλλά και μοντέρνες έως edgy,έχουν όλες ως κοινό παρονομαστή υπέροχα χειροποίητασχέδια, εμπνευσμένα αποκλειστικά για την δική σας εκδήλωση. Ο ταλαντούχος Jim Labraco με τα μοναδικά λουλουδάτα σχέδιά του προκαλεί κάθε φορά δέος καιθαυμασμό στους καλεσμένους και όχι άδικα. Άλλωστε,είναι αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους, δημιουργικούς ανθοδέτες και κάθε επαγγελματίας του χώρου, ενθουσιάζεται με την ιδέα να συνεργαστεί μαζί του.
Oi κομψές δημιουργίες του, αποτέλεσμα που πηγάζει από το έμφυτο ταλέντο του αλλά και από το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις και είναι ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς ανθοδετικής.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /