Lily Fleur

Main Store - 65 Guilford Street, Dimarxeiou Sq. Kerkyra/Corfu 49100, GREECE

Branch - Showroom/Workshop/Venue Place - 7Km National Achilleion, Ponti Area, Kerkyra/Corfu 49100, GREECE
+30 26610 48300 Branch +30 26610 56000
+30 6988 308399
Contact Lilly Fleur

Ανθοπωλείο Lily Fleur στη Κέρκυρα-   Ανθοσυνθέσεις με καλλιτεχνική χροιά και δημιουργικότητα που εκφράζεται χωρίς όρια και κανόνες

Το atelier Lily Fleur είναι ένα ιδιαίτερο Aνθοπωλείο- Workshop, καταξιωμένο και με έντονο χαρακτήρα! Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα στενά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, μόλις 1.5χλ από τις γνωστότερες Βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το Αχίλλειο.

Mε δημιουργικό παλμό και σε ένα χώρο όπου η τέχνη γεννά ενέργεια, το Lily Fleur δημιουργεί και εκφράζεται χωρίς κανόνες και όρια. Τα λουλούδια και φυτά αποτελούν ένα μέσο για να εκφράσουμε την προσωπικότητα των ανθρώπων με τα οποία θα σφραγίσουν χαρούμενα και ιδιαίτερα γεγονότα, πάντα με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδική ταυτότητα.

Η διαδικασία αυτή εμπεριέχει την τεχνογνωσία και το συναίσθημα γι' αυτό και το αποτέλεσμα πάντα αγαπιέται!

Τα λουλούδια αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια που καθορίζουν την γενική εντύπωση και στυλ σε κάθε γάμο, καθώς προσελκύουν τις περισσότερες εντυπώσεις ( μετά τη νύφη)!
Η Lily (Master Florist Designer) είναι δίπλα σας με προτάσεις, συμβουλές και ιδέες σε κάθε βήμα, από τον σχεδιασμό της ιδανικής παλέτας, την επιλογή των κατάλληλων λουλουδιών έως την τοποθέτηση την πολυπόθητη ημέρα του γάμου! .

Η εικόνα που ονειρεύεστε είναι η έμπνευσή μας, το σημείο αναφοράς για ένα αποτέλεσμα που θα αντικατοπτρίζει τον δικό σας χαρακτήρα, φαντασία και όνειρα! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /