Dianthos

Naousa, Paros, Greece
+30 22840 52154
Contact Dianthos

Dianthos: Floral inspiration & μοναδικός γαμήλιος στολισμός απογειώνουν την πιο όμορφη γιορτή σας. 

Φανταστείτε ένα νησιώτικο ξωκλήσι να ακτινοβολεί κάτω από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου, στολισμένο με μικρά ανεπιτήδευτα, φούξια άνθη, που μοσχοβολούν και χαρίζουν μια υπέροχη νότα αισιοδοξίας και χαράς και φόντο το απέραντο μεγαλειώδες γαλάζιο του Αιγαίου. Ονειρευτείτε λεπτομέρειες από παραδοσιακή ελιά στα χρώματα της ελληνικής γης, ολόλευκα chic λουλούδια σε σπάνιες ανθοσυνθέσεις που προσθέτουν πολυτέλεια και αισθητική σε κάθε γάμο και ακαταμάχητες inspired νυφικές ανθοδέσμες να ολοκληρώνουν την παρουσία κάθε νύφης, συνοδεύοντάς την, στο πιο όμορφο μονοπάτι της ζωής της, δίπλα στον αγαπημένο της. 

 

Σε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα, δημοφιλή και αγαπημένα νησιά για destination weddings και όχι μόνο, την Πάρο, ο Dianthos συνθέτει τα ωραιότερα και πιο ειδυλλιακά σκηνικά για τον γάμο των ονείρων σας. Όπως και το όνομά του, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σε όλους γαρύφαλλο, έτσι και ο χώρος του, η παρουσία του και οι υπηρεσίες του. Όλα οικεία, νοσταλγικά, διαχρονικά και αγαπημένα, με εμπειρία από το 1990. 

 

Επιλέξτε τον ανθοστολισμό που ονειρεύεστε για κάθε είδους τελετή και δεξίωση, όποιο και αν είναι το στυλ σας, όπως και αν τις έχετε φανταστεί και αφεθείτε στον άψογο επαγγελματισμό, την έμπνευση και τη φαντασία,για ένα αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Αν ονειρεύεστε έναν beach wedding με έντονα boho στοιχεία βγαλμένο από το pinterest, είτε μια luxurious glamorous τελετή και δεξίωση, ο Dianthos θα διανθίσει μοναδικά την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Παραμυθένιες floral δημιουργίες φέρνουν στο φως γαμήλια event που αφήνουν ιστορία, όπως το δικό σας!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /