Flowery

Emporeio, Santorini
+30 2286027500
+30 6980943236 | +30 6972230106
Contact Flowery

Flowery, το ανθοπωλείο της Σαντορίνης που έχει αναγάγει τον ανθοστολισμό σε τέχνη

Στο μοναδικής ομορφιάς κυκλαδίτικο νησί, στη Σαντορίνη και στο γραφικό, παραδοσιακό χωριό του Εμπορειού βρίσκεται ένα από τα πιο ξακουστά ανθοπωλεία του νησιού όσον αφορά τη διαδικασία του ανθοστολισμού για προτάσεις γάμου, γαμήλιες τελετές, δεξιώσεις και βαπτίσεις. 

 

Ο λόγος για το Flowery, που δημιουργήθηκε από μία ομάδα επαγγελματιών με πάθος,  δημιουργικότητα και έμπνευση να δώσουν τη δική τους φρέσκια και σύγχρονη ματιά στις ανθοσυνθέσεις και στο ονειρεμένο σκηνικό που αυτές δημιουργούν. Να αναγάγουν τον ανθοστολισμό σε τέχνη, δουλεύοντας με τις καλύτερες ποιοτικά πρώτες ύλες και να ντύσουν με τα χρώματα της φύσης τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές. Τα λουλούδια είναι άλλωστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτών και το ταξίδι της διοργάνωσης πρέπει να είναι μία αξέχαστη εμπειρία. 

 

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και ευρισκόμενοι πάντα σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, θα σας καθοδηγήσουν ώστε να σχεδιάσετε τον στολισμό και τη διακόσμηση που ανταποκρίνεται σε αυτό που έχετε φανταστεί. Θα σας προσφέρουν tailor-made λύσεις από την Εκκλησία μέχρι και το πάρτι/δεξίωση, που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο ή τη βάπτιση. 

 

Όπως οι ίδιοι υπογραμμίζουν: «Η μαγεία των λουλουδιών σε συνδυασμό με την αγάπη για την δουλειά μας, θα δώσουν ζωή στην ημέρα των ονείρων σας».

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /