Gingerlab Event Management

(+30)21118 45 976, Katti Sofia : +30 6938608232

Gingerlab Event Management- η δημιουργία, το πάθος για τον σχεδιασμό συνθέτουν εικόνες εξαιρετικής αισθητικής

Είμαι η Σοφία, το πρόσωπο πίσω από το Gingerlab.

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας στον κλάδο της διακόσμησης, συνειδητοποίησα, ότι ήταν γραφτό να δημιουργηθεί κάτι ξεχωριστό, όντας απόφοιτη αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης και γραφικών τεχνών.

Η δημιουργική μου φύση, το πάθος για το σχεδιασμό, η εκλεπτυσμένη αισθητική και ο ενθουσιασμός μου απέναντι σε κάθε ιστορία αγάπης ήταν η μαγική συνταγή για τη δημιουργία του Gingerlab.

Το Gingerlab παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης, διαχείρισης και συμβουλευτικής για κάθε είδους εκδήλωση. Σας εγγυόμαστε ότι η προσωπικότητα και η μοναδικότητά σας θα αντανακλάται σε κάθε πτυχή της διοργάνωσης, από τη γραφική ύλη, τα έπιπλά, τα ιδιαίτερα σερβίτσια, τα πρωτότυπα αναμνηστικά δώρα, το φωτισμό, το θέμα, τα χρώματα, τα λουλούδια, τη μουσική μέχρι την τελευταία πινελιά

Είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντάς σας εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αποσαφηνίζουμε τις ανάγκες σας, με σκοπό, να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία για εσάς. Κάνουμε πραγματικότητα ό,τι έχετε ονειρευτεί, για τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές είτε είναι στη Αθήνα, την Πελοπόννησο ή σε κάποιο από τα εκπληκτικά νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /