Verona Events Party & Event Rentals

Georgiou Papandreou 22
17456 ALIMOS- ATHENS
+30210 9885758

Verona Events Rentals- O γάμος σας μετατρέπεται σε ένα ευφάνταστο και ονειρικό γεγονός

 

Οι μοναδικές στιγμές της ζωής σας μεταμορφώνονται στις πιο ζεστές αναμνήσεις όταν τις μοιράζεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα! Δίπλα σας στέκεται η Verona events από το 1999.

Η πολυετής εμπειρία των επαγγελματιών της Verona Events, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας μοναδικής κληρονομιάς ιδιαίτερων συλλογών από υαλικά, μαχαιροπίρουνα, υφάσματα, έπιπλα, επαγγελματικές συσκευές, διακοσμητικά αντικείμενα. Όλα σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού, που πάντα με γνώμονα την επιθυμία σας, συνθέτει το σκηνικό της εκδήλωσής σας.
Η Verona Events δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Συνοδοιπόρος με τις τάσεις της μόδας, οι επαγγελματίες της Verona events ανανεώνουν συνεχώς τις συλλογές, προκειμένου να σας προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές.

Από εκλεπτυσμένο μέχρι minimal και από διακριτικό μέχρι πολυτελές, το ύφος της εκδήλωσης που επιθυμείτε αποτελέσει για την Verona Events πυξίδα. Mαζί σας θα σχεδιάσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα καλύπτει τις ανάγκες και το στυλ του γάμου σας. Ένα απλό κάλεσμα φίλων μετατρέπεται σε πολυτελή συνάντηση, μία εταιρική εκδήλωση μία βάφτιση σε ένα ευφάνταστο, ονειρικό γεγονός! Επικοινωνήστε με την Verona Events για να πραγματοποιήσετε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /