Golden Leaf Events

+30 6972836063
Contact Golden Leaf Events

Golden Leaf Events – η ιδιαίτερη ματιά, η καλλιτεχνική διάθεση, και ο άψογος επαγγελματισμός συνθέτουν γάμους όχι λιγότερο από «παραμυθένιους»

H καλλιτεχνική διάθεση και εφαρμογή, η άψοψη οργάνωση, είναι μερικά από τα συστατικά που διακρίνουν την Golden Leaf Events στον χώρο της οργάνωσης γάμων και events.

 

Η εταιρεία Golden Leaf Events ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των events το 2012. Από τα πρώτα βήματά της στην έδρα της, την Καλαμάτα, κέρδισε το θαυμασμό, οποίος γρήγορα εξαπλώθηκε και στις γυρω περιοχές: τη Μεσσηνιακή Μάνη, με τα όμορφα χωριουδάκια τής Στούπας και της Καρδαμύλης, την ξεχωριστή Αρεόπολη με το Λιμένι και το Οίτυλο,το Μαρμάρι που διαπρέπει και κράτα τη νότια Μάνη ζωντανή, το Γύθειο με το επιβλητικό λιμάνι του και τα ξεχωριστά χωριά του, τη δεσπόζουσα Μονεμβασιά, τη συνεχώς αναπτυσσόμενη Πύλο με τη Γιάλοβα, και πολλές άλλες περιοχές στην Πελοπόννησο. 

 

Η Έλενα Κάββουρα είναι η δημιουργός και εμπνευστής της Golden Leaf Events. Ξεκίνησε από το πάθος της για τη λεπτομέρεια,την υψηλή αισθητική και την καλλιτεχνική της διάθεση για το «παραμυθένιο». Η πορεία της αυτή την οδήγησε στο event planning με το πέρασμα του χρόνου.

 

Στόχος της, να ξεπερνάει πάντα τις προσδοκίες των ζευγαριών και να δημιουργεί γάμους με προσωπικότητα, ιδιαιτερότητα και tailor made events.

 

«Διοργανώνοντας events εδώ και 10 χρόνια, η εμπειρία μας, η συνεχής αναζήτηση κι εξέλιξη, η συνέπειά κι η οργάνωσή μας είναι τα συστατικά που χτίζουν μια γέφυρα επικοινωνίας με τους πελάτες μας, αποπνέοντας προς εκείνους την απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά για ένα άψογο αποτέλεσμα. Η αφοσιωμένη ταλαντούχα ομάδα μας, ο επαγγελματισμός μας, σε συνδυασμό με την ακούραστη έμπνευση και τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας, καθιστούν την οργάνωση εκδηλώσεων αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας!» αναφέρει η ίδια.

 

«Η αγάπη στη ζωή μας είναι ο σκοπός, η ζωή όμως είναι το ταξίδι. Ελάτε λοιπόν...να το ομορφύνουμε, δημιουργώντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας…»

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /