Ρομαντικός και κομψός γάμος στην Κέρκυρα! - Σπύρος & Έλενα

Ο Σπύρος και η Έλενα αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους μια όμορφη, ζεστή μέρα του Ιουλίου στο μαγευτικό νησί της Κέρκυρας! Το ανθοπωλείο RIZOS GARDEN ανέλαβε τον στολισμό, δημουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Απολαύστε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του SOTIRIS TSAKANIKAS τα υπέροχα στιγμιότυπα του ζευγαριού!

 

 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στην πλέον γνωστή και πολύ-φωτογραφημένη Παναγία των Βλαχερνών με θέα το Ποντικονήσι! Την επιμέλεια της οργάνωσης ανέλαβε η Rosmarin weddings που έκανε τις λεπτομέρειες να ξεχωρίζουν, τόσο στην τελετή όσο και στην δεξίωση.

BeFunky collage

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της, το οποίο αναδείκνυε την ομορφιά και την θηλυκότητά της, δημιουργία της σχεδιάστριας Kamelia Andrioti.

02 collage 1

03 collage 3

03 collage

03 collage 4

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει την αγάπη του με έναν ρομαντικό γάμο, σε λευκές και πράσινες αποχρώσεις. Ο στολισμός που δημιουργήθηκε από το ανθοπωλείο RIZOS GARDEN ήταν λιτός αλλά συνάμα και εντυπωσιακός σε σημεία που χρειαζόταν! Για το νυφικό μπουκέτο και τις υπόλοιπες ανθοσυνθέσεις χρησιμοποιήθηκαν τριαντάφυλλα DAVID AUSTIN και O’HARA white, λυσίανθος, αστράντια και 3 διαφορετικά είδη ευκαλύπτου.

03 collage 1

03 collage 5

0650 websize 1

Η δεξίωση φιλοξενήθηκε σε έναν μοναδικό χώρο δίπλα στην θάλασσα, το Nagual Beach Bar, το οποίο ήταν φωτισμένο με κεριά δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Ο ανθοστολισμός των τραπεζιών είχε έναν boho τόνο με την προσθήκη pampas grass! Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του απόλαυσαν ένα μοναδικό βράδυ που ολοκληρώθηκε με άφθονα πυροτεχνήματα!

03 collage 6

03 collage 2

0912 websize new

1038 websize new

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /