Daniel & Jasmin: Ονειρικός bohemian chic γάμος στην Ίο

Ο Daniel και η Jasmyn ονειρεύονταν από την πρώτη στιγμή έναν καλοκαιρινό γάμο στην Ελλάδα και στον αγαπημένο τους προορισμό την Ίο.

 

Ο Daniel και η Jasmyn ονειρεύονταν από την πρώτη στιγμή έναν καλοκαιρινό γάμο στην Ελλάδα και στον αγαπημένο τους προορισμό την Ίο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια απομονωμένη, παραθαλάσσια τοποθεσία, προσβάσιμη μόνο μέσω ενός μυστικού μονοπατιού, που λίγοι γνωρίζουν. Η ηρεμία και η γαλήνη της μαγευτικής αυτής τοποθεσίας σε συνδυασμό με την απέραντη θέα στο Αιγαίο πέλαγος, δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό για να ανταλλάξει το ζευγάρι όρκους αιώνιας πίστης.

ios club 08 ios club 02

ios club 07

ios club 06

ios club 02

ios club 11

ios club 03

ios club 04

ios club 04

ios club 16

ios club 22

ios club 23

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο εντυπωσιακό Ιοs Club. Σε μια μοναδική τοποθεσία, πάνω στον τεράστιο βράχο από γρανίτη, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μαγευτική θέα καθώς ο ουρανός ζωγραφίζονταν από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το αναζωογονητικό αεράκι της θάλασσας χάριζε την δροσιά του. Το μενού της δεξίωσης περιελάβανε εκλεπτυσμένες ελληνικές γεύσεις, ειδικά επιλεγμένες για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή του ζευγαριού.

ios club 07

ios club 05

ios club 12

ios club 18

ios club 24

ios club 25

ios club 20

Ο Daniel και η Jasmyn αγαπούν τις λεπτομέρειες και αυτό φάνηκε παντού. Από τα καλλιγραφικά προσκλητήρια και την τριώροφη γαμήλια τούρτα στολισμένη στην κορυφή με τα χειρόγραφα ονόματά τους μέχρι το whiskey & cigar bar και τα μικροσκοπικά μπουκαλάκια με λικέρ μαστίχας που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους ως μπομπονιέρες.

ios club 01

ios club 03

ios club 28

ios club 29

Για τον στολισμό της τελετής και της δεξίωσης επιλέχθηκαν συνδυασμοί με ευκάλυπτο και άγρια τριαντάφυλλα, δημιουργώντας ένα μοναδικό bohemian chic στυλ! Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τα διάσημα signature cocktails του Ιos Club και χορό κάτω από το φως του φεγγαριού, χαρίζοντας σε όλους στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές και το μυαλό τους.

ios club 26

ios club 27

 

ios club 06

ios club 08

 

Photography:  Anna Roussos

Wedding Cinema: Vasilis Kantarakis Films

Wedding Planner: Mazi Event Design and Production

Florals: Red Box Days

Reception Venue: Ios Club

Wedding Stationery, Calligraphy: Chirography

Ceremony Venue: Cycladic Gem

Photography Studio: Velvet Rose Studio

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /