Μuhhamad & Lulwa- Γάμος στη μαγευτική και ιστορική Villa Aurelia στη Ρώμη

To όνειρο του ζεύγους Lulwa kai Muhhamad ήταν να γιορτάσουν την αγάπη τους και να ενώσουν τις ζωές τους στην αιώνια πόλη, Ρώμη, μαζί με τους φίλους τους και τις οικογενειές τους.

To όνειρο του ζεύγους Lulwa kai Muhhamad ήταν να γιορτάσουν την αγάπη τους και να ενώσουν τις ζωές τους στην αιώνια πόλη, Ρώμη, μαζί με τους φίλους τους και τις οικογενειές τους. Το όραμα και όνειρο τους έγινε πραγματικότητα, καθώς υλοποιήθηκε και οργανώθηκε στην εντέλεια από την VK EVENTS & LIFESTYLE. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Villa Aurelia, έναν παραμυθένιο χώρο που μας ταξιδεύει σε χρόνους ρομαντικούς, με την επιβλητική τοποθεσία του στην κορυφή του λόφου Ιανίκουλου (Janiculum Hill).
Ο πανέμορφος κήπος με την απέραντη και μαγευτική θέα στη Ρώμη που κόβει την ανάσα, διακοσμήθηκε και απογειώθηκε με τις υπέροχες ανθοσυνθέσεις των floral designers Τearose events και με τα υπέροχα έπιπλα lounge και φερ φορζέ, από την Elelight.

H California Catering Rome που ανέλαβε την τροφοδοσία ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με το δείπνο 5*. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ήταν ο στολισμός και η εξαίρετη art de la table, με έντονη την αίσθηση της αρχοντικής πολυτέλειας. H chic τριώροφη τούρτα, με γεύση βανίλιας και φράουλας, ήταν από την Rosaria Garzone και έδειχνε σαν έργο τέχνης διακοσμημένη με ολόφρεσκα λουλούδια.
Όλο το υπέροχο και μαγευτικό σκηνικό απαθανατίστηκε αριστοτεχνικά από το φωτογράφο Simon D’Exea και την ομάδα του.

vk wed 1a

vk wed 1b

vk wed 5fin

vk wed 1c

vk wed 1D

vk wed 1E

vk wed 1F

vk wed 1H

vk wed 14B

vk wed 14C

vk wed 14D

vk wed 14CC

vk wedding ml 01

vk wedding ml 03

vk wedding ml 04

vk wedding ml 05

vk wedding ml 06

vk wedding ml 07

vk wedding ml 08

vk wedding ml 09

vk wed 1G

vk wed 10

vk wed 12

vk wed 10a

vk wed 11

vk wed 12 1

vk wed 13

vk wed 14Avk wed 14

 

Design & Planning: VK Events & Lifestyle

Wedding gown & Shoes: Oscar de la Renta

MUA & HAIR: Roberto Carminati

Pre- wedding dinner party Venue: Baja

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /