Σωτηρία & Νίκος: Ονειρικός γάμος μέσα στο δάσος με στοιχεία ρομαντισμού και παραμυθένιου.

Η Magnolia Events σχεδίασε και οργάνωσε έναν μαγευτικό γάμο για ένα ζευγάρι που ονειρεύτηκε να παντρευτεί μέσα στο δάσος. Το στοιχείο αυτό του παραμυθιού αποτέλεσε έμπνευση και πρόκληση για την Magnolia Events να κάνει το όραμά τους πραγματικότητα. Η Κατερίνα Εκατό της Magnolia Events μας αφηγείται όλες τις λεπτομέρειες.

«Το πιο τρελό πράγμα που μπορείς να κάνεις για έναν έρωτα είναι η υπέρβαση που φοβήθηκες». (Ιωάννα Γκανέτσα)

Ένα ζευγάρι, άκρως ερωτευμένο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το γάμο του μέσα στη φύση σε ένα παραμυθένιο δάσος κι εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να εκπληρώσουμε αυτό το όνειρο!
Ο λόγος για το υπέροχο δημόσιο άλσος Αγίου Νικολάου, στη Νάουσα Ημαθίας, το πιο φημισμένο αξιοθέατο της περιοχής, με τα μεγάλα πλατάνια και τον ποταμό Αράπιτσα που το διασχίζει.
Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο Εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, μέσα στο δάσος. Η Εκκλησία διακοσμήθηκε από το team Magnolia Events, όπου προσφέρθηκαν γλυκά και μπομπονιέρες στους πολλούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν, ενώ η δεξίωση οργανώθηκε στο κεντρικό ελεύθερο πάρκο του Άλσους, ακριβώς κάτω από την εκκλησία.

Οι προσκλήσεις σχεδιάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και αντικατόπτριζαν τον θεματικό σχεδιασμό του όλου event. Mία ιδιαίτερη πρόκληση ήταν ο τελείως ανοιχτός και εκτεθειμένος χώρος. Χρειάστηκε μελέτη και σχεδιασμός καθώς ο καιρός έδειχνε βροχές για την ημέρα του γάμου.

Όλοι οι συντελεστές συνεργάστηκαν άψογα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, με ένα Plan B πανέτοιμο για εφαρμογή, το οποίο τελικά έδωσε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα και την πεποίθηση ότι η βροχή δε θα εμπόδιζε και δεν θα κατέστρεφε τις μαγικές στιγμές του ζευγαριού, όπως και την άνεση των καλεσμένων.

Το Catering του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον εκ Βεροίας, φρόντισε τους καλεσμένους με εκλεκτά εδέσματα. Η γνωστοί Avant Garde Events κάλυψαν τον ήχο και τον φωτισμό, με ειδικές εγκαταστάσεις και αποκορύφωμα ένα εντυπωσιακό «ταβάνι» με ειδικό φωτισμό, κάτω από τις τέντες βροχής. Το ανθοπωλείο Χρήστου Σιάτρη με τις εντυπωσιακές συνθέσεις επιτυχώς φρόντισε τη συνολική εικόνα του ανθοστολισμού, πλήρως εναρμονισμένη, σαν ένα «κομμάτι» του πάρκου! Το νυφικό τραπέζι διακοσμήθηκε με φρέσκα λουλούδια υπό την επιμέλεια του Magnolia Events. Ειδικές εκτυπώσεις, όπως μενού και αρίθμηση, ενίσχυσαν την αισθητική των τραπεζιών των καλεσμένων.

Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός του ζευγαριού επιβεβαίωσαν ότι ο φαντασμαγορικός γάμος υλοποιήθηκε πέραν της φαντασίας του, ιδανικό επισφράγισμα για την Magnolia Events και την ομάδα συνεργατών.

 

 

 

BeFunky collage NR 01

BeFunky collage NR 02

BeFunky collage NR 03

BeFunky collage NR 04

BeFunky collage NR 05

 

BeFunky collage NR 06

BeFunky collage NR 10

BeFunky collage NR 10A

 

BeFunky collage NR 07

 

BeFunky collage NR 08

BeFunky collage NR 08 NEW

BeFunky collage NR 11

BeFunky collage NR 12

BeFunky collage NR 12A

BeFunky collage NR 13

BeFunky collage NR 12B

BeFunky collage NR 14

BeFunky collage NR 15

 

Design, Planning & Coordination: Magnolia Events Thessaloniki
Catering: Aiges Melathron Hotel Veroia
Music, Lighting & Sound: Avant Garde Events Thessaloniki
Photography: Ζproject Zioris Giannis, Veroia
Videography: Avant Garde Photography & Videography
Florals: Siatris Flowers
Stationery, Favors : Infinity by Ioanna Papapetrou
Γλυκά: Soula Sweets Naousa
Κουφέτα: Hatziyiannakis
Mua/Hair: Iordanopoulos Luxury, Veroia

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /