Κατερίνα & Πάνος: Υπέροχος boho- chic γάμος σε παστέλ νότες από την Paris Flowers

Τον ιδιαίτερα φρέσκο και boho- chic γάμο της Κατερίνας και του Πάνου επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα της Paris Flowers.

Τον ιδιαίτερα φρέσκο και boho- chic γάμο της Κατερίνας και του Πάνου επιμελήθηκε η δημιουργική ομάδα της Paris Flowers. Τις υπέροχες εικόνες που ακολουθούν κατέγραψε ο φακός του Φραγκίσκου Πενίδη.

Το event αποτέλεσε το επόμενο βήμα μιας μακροχρόνιας ιστορίας αγάπης. Όπως μας αφηγείται η Κατερίνα: «Η σχέση μας με τον Πάνο μετρά πλέον δέκα χρόνια. Γνωριστήκαμε στη σχολή που σπουδάζαμε, όταν ήμασταν 19, κι έκτοτε έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες, όπως την αγάπη μας για τα ταξίδια. Η πρόταση γάμου έγινε στην ανοιξιάτικη Νέα Υόρκη, όπου ένα αβίαστα ρομαντικό σκηνικό εκτυλίχθηκε πολύ γρήγορα μπροστά μου. Καθόμασταν σε ένα παγκάκι απέναντι από την Bow Bridge στο Central Park, ενώ ένας πλανόδιος έπαιζε σαξόφωνο κοντά μας. Τότε ο Πάνος γονάτισε. Αμέσως σάστισα, συνειδητοποιώντας τι συνέβαινε. Δε θυμάμαι τα λόγια που ανταλλάξαμε. Θυμάμαι να τον σηκώνω και να τον φιλάω, φορώντας στο χέρι το δαχτυλίδι μου, με τους περαστικούς μάρτυρες να χειροκροτούν. Αυτή ήταν και η στιγμή που σηματοδότησε τη νέα μας αρχή…».

Η νύφη επέλεξε μια αέρινη δημιουργία από μετάξι, στολισμένη με ημιπολύτιμους λίθους από τον οίκο νυφικών Aazria. Το νυφικό, σχεδιασμένο στο Λίβανο και κεντημένο δια χειρός, επιλέχθηκε εν μέσω της πανδημίας, με τη βοήθεια και στήριξη της μητέρας τής Κατερίνας. «Ήθελα να νιώθω ο εαυτός μου χωρίς να περιορίζονται οι κινήσεις μου, ώστε να ευχαριστηθώ να το φοράω σε όλο το event» περιγράφει η ίδια.

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό με υψηλού επιπέδου δημιουργίες στολισμού από την Paris Flowers, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. «Η Paris Flowers μάς ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά από το πρώτο ραντεβού» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα. «Η ομάδα αντιλήφθηκε αμέσως την αισθητική που επιθυμούσαμε για το γάμο μας. Θέλαμε ο στολισμός να ταιριάζει στο στυλ και τις προσωπικότητές μας. Έτσι, έγιναν στοχευμένες προτάσεις, με φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και με βάση την εμπειρία τής ομάδας στο αντικείμενο. Δεν υπήρχε περιθώριο αμφισβήτησης και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους, ενώ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο γραφικό, πετρόκτιστο εκκλησάκι του κτήματος Ίριδα. Συνθέσεις από ορτανσία, ευκάλυπτο και λυσίανθο κόσμησαν το εξωτερικό του Ναού, ενώ κυρίαρχο element αποτέλεσε το flower semi-arch που χρησιμοποιήθηκε και ως backdrop στις φωτογραφίες του ζευγαριού. Επιλέχθηκαν δροσερές, ρομαντικές δημιουργίες σε λιλά και φυσικές παστέλ αποχρώσεις που έδεσαν αρμονικά με το καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος. Η ανθοδέσμη, με κομψές ορχιδέες και ατίθασο pampas grass μεταξύ άλλων, έκλεψε τις εντυπώσεις! Παράλληλα, παραδοσιακά στοιχεία αναμείχθηκαν με φρεσκάδα και πρωτοτυπία.

 

P K 300

P K 332

P K 335

P K 285

P K 290

COLLAGEBRIDE

P K 382

P K 99

P K 93

P K 578

HndMe

P K 571

P K 520

P K 512

P K 529

P K 530

P K 533

P K 609

P K 616

P K 625

P K 685

P K 842

P K 887

P K 890

P K 917

P K 919

P K 915

P K 939

P K 978

P K 971

teq10

P K 972

P K 1005

P K 1380

P K 1385

P K 1411

P K 1457

P K 1524

P K 1482

P K 1472

P K 1551

P K 1546

P K 1537

P K 1580

 

Wedding Planner: Paris Flowers Events

Wedding Photographer: Fragiskos Penidis

Bridal Dress: Aazria

Groom’s Attire: O Homer

Groom’s Shoes: Boss

Venue: Ktima Irida

Invitations: Xamogelo Tou Paidiou

Handmade pieces: Handmade Jewellery Object m.Fotiou

MUA: Foteini Xenopoulou

Hair Styling: Elizabeth Morena Hairstylist

Headpiece: Marry Me Jewelry Cyprus

DJ: Music DJS Services- Skartsiaris Giorgos, Spyros Apostolou

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /