Ζέτα & Γιώργος: Γοητευτικός γάμος στο Πήλιο σε ένα ρομαντικό, καταπράσινο σκηνικό.

Με αέρα Πηλίου, σε τοποθεσίες μοναδικού φυσικού κάλλους πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ζέτας και του Γιώργου. Υπέροχες εικόνες με την φρέσκια ματιά του φωτογράφου γάμου Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη- Dimitris Barbayannis Photography μας μεταφέρουν στην ξεχωριστή ημέρα των νεόνυμφων. 

Με αέρα Πηλίου, σε τοποθεσίες μοναδικού φυσικού κάλλους πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ζέτας και του Γιώργου. Υπέροχες εικόνες με την φρέσκια ματιά του φωτογράφου γάμου Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη- Dimitris Barbayannis Photography μας μεταφέρουν στην ξεχωριστή ημέρα των νεόνυμφων. 

 

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με το Γιώργο, η Ζέτα μας αφηγείται: «Με το σύζυγο μου γνωριστήκαμε σε ένα γάμο φιλικού ζευγαριού στο Βόλο, στις 5 Σεπτεμβρίου 2015. Ο γάμος ήταν στρατιωτικός κι ο ίδιος συμμετείχε ως άγημα, καθώς όταν γνωριστήκαμε ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Εγώ είμαι από το Βόλο, όπου και διατηρώ το δικηγορικό μου γραφείο, ενώ ο Γιώργος μένει στην Αθήνα και είναι πλέον πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας. Η σχέση μας ξεκίνησε από απόσταση και έτσι κύλησε τον περισσότερο καιρό με συνεχείς μετακινήσεις. Η πρόταση γάμου έγινε το Φεβρουάριο του 2019 στον αέρα, πάνω από το Ναύπλιο και ενώ κυβερνούσε το αεροσκάφος, δείχνοντάς μου τον κόσμο από ψηλά. Ήταν μια άκρως πρωτότυπη και πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού μου προσέφερε το μονόπετρο στα σύννεφα!»

 

Το ζευγάρι επέλεξε ως γαμήλια ημερομηνία τις 5 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω της πρώτης γνωριμίας του πριν από 5 έτη. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας και των περιορισμών, παρόλο που όλα ήταν έτοιμα, πήρε την απόφαση να τον αναβάλει. Έτσι, ο γάμος επαναπρογραμματίστηκε για τις 10 Ιουλίου 2021, ώστε να γιορτάζεται η επέτειός τους, μαζί με τα γενέθλια του Γιώργου στις 11 Ιουλίου. 

 

Καλεσμένοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στο Portaria Hotel στο Βόλο, ώστε να είναι παρόντες στην προετοιμασία και των δύο. Το ξενοδοχείο με την ειδυλλιακή θέα στον Παγασητικό Κόλπο, αποτέλεσε και χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Την προετοιμασία και διοργάνωση του γάμου, επιμελήθηκε η ίδια η νύφη. Χρυσές, ροζ και ιβουάρ νότες κυριάρχησαν, από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες, έως και το table setting. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο Πορταριάς, μία πανέμορφη εκκλησία του Πηλίου, περιβαλλόμενη από έντονο πράσινο και ολάνθιστες ορτανσίες όλων των αποχρώσεων. Ακολούθησε ξέφρενο γαμήλιο πάρτι στον κήπο του Portaria Hotel, το οποίο μάλιστα άγγιξε τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Η φρέσκια και δημιουργική ματιά του Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη αιχμαλωτίζει τα συναισθήματα που αναβλύζουν από το ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά και όλες τις γεμάτες ευτυχία και συγκίνηση στιγμές. «Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις μας, ο κ.Μπαρμπαγιάννης μάς ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έδειξε να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς θέλουμε για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής μας» αναφέρει η Ζέτα. «Το άγχος, δυστυχώς, ήταν παραπάνω από το σύνηθες, εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, ο ίδιος και οι συνεργάτες του μας καθησύχασαν εξαρχής κι ήταν δίπλα μας σε κάθε μας απορία. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας. Οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες και φυσικές, όπως επιθυμούσαμε, ενώ κατά την προετοιμασία μας, η παρουσία της ομάδας ήταν διακριτική προς εμάς και τους καλεσμένους μας. Εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως σε αυτή τη συνεργασία την ακρίβεια, τον επαγγελματισμός και την αμεσότητα. Εκτός από την κάλυψη του γάμου επιλέξαμε και την Day After φωτογράφιση. Μετά από κάποιες προτάσεις του κ.Μπαρμπαγιάννη αποφασίσαμε να συνδυάσουμε βουνό και θάλασσα. Έτσι καταλήξαμε στην Τσαγκαράδα και στο Μυλοπόταμο Πηλίου, μια πανέμορφη παραλία του Αιγαίου. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο, με το τοπίο άκρως ρομαντικό και ειδυλλιακό». 

 

Κλείνοντας, η Ζέτα με ενθουσιασμό μας λέει: «Καταφέραμε με τους κατάλληλους ανθρώπους, να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί: με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, δίχως η πανδημία να στερήσει την επιθυμία μας. Αυτή η μέρα δεν ξαναγυρίζει. Με σωστούς επαγγελματίες και έγκαιρη διοργάνωση, κάθε νύφη μπορεί να ζήσει όλα όσα έχει ονειρευτεί!»

zg01

zg02

zg03

zg04

zg05

zg06

zg07

zg08

zg09

zg10

zg11

zg12

zg13

zg14

zg15

zg16

zg17

zg18

zg19

zg22

zg23

zg21

zg24

zg24.5

zg25

zg26

zg27

zg28

zg29

zg30

zg31

zg32

zg33

zg34

zg35

zg36

zg37

zg38

zg39

zg40

zg41

zg42

zg43

zg44

zg45

zg46

zg47

zg48

zg49

zg50

zg51

zg52

zg52.5

zg53

zg54

zg55

zg56

zg57

zg58

zg59

zg60

zg61

zg62

zg63

zg64

zg65

zg66

zg67

zg68

zg69

zg70

zg71

zg72

zg73

zg74

zg75

zg76

zg77

Wedding Photographer: Dimitris Barbayannis Photography

Wedding Dress: Nicole by Athena V

Wedding Shoes: Dukas

Groom’s attire: Zegna Boutique 

Wedding Venue: Portaria Hotel

Flowers: Dimopoulos Flowers Volos

MUA: Maria Karagianni

Hair: Sotiris Bardas

Jewelry: Syrivelis

Invitations: Les Petits Fresh

Cake & Pastries: Panagiotis Topouzoglou

Videography: Image and Sound Volos- Apostolos Chouliaras

DJ: Nikos Prasinakis

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /