Ο CEO του οίκου Justin Alexander, Justin Warshaw παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε μια παραμυθένια τελετή στην Τοσκάνη!

5 iconic bridal outfits του οίκου, απογείωσαν τον glamorous και ρομαντικό destination γάμο του ζευγαριού στην ιταλική εξοχή.

Σε ένα ειδυλλιακό φθινοπωρινό σκηνικό στην Τοσκάνη αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης ο CEO του αγαπημένου οίκου νυφικών Justin Alexander, Justin Warshaw με την Kelsey Turchi και οι φωτογραφίες που βλέπουν ήδη το φως της δημοσιότητας, είναι η επιτομή του τέλειου γάμου. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με ένα welcome dinner στο πολυτελές ξενοδοχείο Borgo San Luigi, όπου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τα φημισμένα ιταλικά κρασιά υπό τους ήχους παραδοσιακής live μουσικής, με την bride-to-be να παραδίδει μαθήματα στίλ φορώντας ένα chic κοστούμι από το brand Viktor & Rolf Marriage, που ανήκει στο portfolio του οίκου Justin Alexander. Την δεύτερη ημέρα του 3μερου εορτασμού, πραγματοποιήθηκε η τελετή στο ιστορικό κάστρο του 13ου αιώνα Castello di Celsa, με φόντο τους εντυπωσιακούς απέραντους κήπους και την μαγευτική θέα. Ο γαμπρός ντυμένος δια χειρός Ralph Lauren, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την γυναίκα της ζωής του που κέρδισε τις εντυπώσεις, επιλέγοντας μία custom made δημιουργία σε Α γραμμή του οίκου Justin Alexander, με v neckline, μανίκια από δαντέλα και κεντημένα love notes στο φόρεμα και το πέπλο, που μας έκαναν να ζηλέψουμε!

Στην δεξίωση που ακολούθησε, οι newlyweds γιόρτασαν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους παρέα με αγαπημένους φίλους και συγγενείς, με την Kelsey να εκπλήσει τον γαμπρό φορώντας το αγαπημένο του σχέδιο από την συλλογή Justin Alexander Signature, ένα φόρεμα κεντημένο με απλικέ λουλούδια στο μπούστο, τιράντες που έπεφταν αιθέρια στους ώμους, και άνοιγμα όπου αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, το οποίο και άλλαξε αργότερα με ένα sexy, halter neck, άκρως θηλυκό custom mini φόρεμα του οίκου. Ο ονειρικός destination γάμος του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με ένα bridal brunch το επόμενο πρωί στο οποίο η νύφη μαγνήτισε ξανά τα βλέμματα, με ένα ακόμα εκπληκτικό deuxpièces custom σχέδιο Justin Alexander.

 

jawed01

jawed02

jawed03

jawed04

jawed05

jawed06

jawed07

jawed08

jawed09

jawed10

jawed11

jawed12

jawed13

jawed14

jawed15

jawed16

jawed17

jawed18

jawed19

jawed20

jawed21

jawed22

jawed23

jawed24

jawed25

jawed26

jawed26b

jawed27

jawed28

jawed29

jawed30

jawed31

jawed32

jawed33

jawed34

jawed35

jawed36

jawed37

jawed38

jawed39

jawed40

jawed41

jawed42

jawed43

jawed44

jawed45

jawed46

jawed47

jawed48

jawed49

jawed50

jawed51

jawed52

Photography: Alessia Franco (David Bastianoni Studio)

Videography: Waterfall Visuals

Wedding venue: Castello di Celsa

Welcome party venue: Borgo San Luigi

Wedding planning: Primavera Dreams

Planning assistant: Diana Da Ros

Florals: Flowers Living

Invitation suite & Illustrations: Lo in London

Entertainment/Sound/Lighting: Kaleydo

Bridal outfits:  Justin Alexander, Justin Alexander Signature, Viktor & Rolf Mariage

Bride’s shoes: René Caovilla, Manolo Blahnik

Bride’s rings: Castle Couture Fine Jewelry

Bride’s hair & makeup: Cherie Spisso

Welcome party HMU: Giulia Di Terlizzi

Groom’s tuxedo: Ralph Lauren

Groom’s shoes: Christian Louboutin

Groom’s ring: Ward Strootman

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /